Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket lenne több értelme...

Melyiket lenne több értelme megvenni? (iphone)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Meguntam az andoridot már. Nem volt még iphone-m. 6s-7-8ban gondolkozom, szerintetek melyiket válasszam, és miért?

2018. ápr. 24. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=ep0G6OceU_A

Szerintem ebben a videóban megtalálod a választ.

2018. ápr. 24. 23:36
 2/5 Megmondó Kapitány ! ***** válasza:
Vigyázz mert most minden iPhone iOS11-el jön ami egy nagy kupac xar. Javítás nem várható a következő 5 évben.
2018. ápr. 25. 00:00
 3/5 anonim ***** válasza:

iCenterben nyomkodtam a 6s-t meg 7 plust ios 11.3 -al és nem fagyott, akadozott a rendszer. Mindkettő nagyon gördülékenyen ment. Nem használtam már iPhone-t a 4-es modell óta, de én is azon vagyok, hogy droidról átmegyek. Ha a 11-es ios lassítást hozott a 6s-re meg úgy az összes modellre akkor nem tudom előtte mi volt. Baromi dinamikus a rendszer.

Használtan venném a 6s-t vagy a 7-est. 8-ban azért nem gondolkodnék, mert ugyan új mobil, de még használtan is baromi drága. 50-70 k a különbözet, annyival meg nem jobb. Egymás mellett talán kijön valami apró különbség, de nagyon jelentéktelen.

110-120 k körül már kapsz 7-est karcmentesen. Boltban 157k.

2018. ápr. 25. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Szeptemberben jön az új modell, esetleg azt meg lehet várni és lejön a 7 , 8 ára , de azért még messze van, mire itthon kaphatóak lesznek, plusz a használt piacon is elkezd megjelenni.
2018. ápr. 25. 18:11
 5/5 anonim válasza:
2018. ápr. 25. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!