Van értelme 80ks telefont megvenni telefonálásra, Messengerre, és zenehallgatásra?
Iphone 5s-t nem szabad már venni,lejárt széria,akinek van az kihasználja a végsőkig de már újat se használtat semmi kép.Hát 80.000FT-ért ilyen pitináer dolgokra felesleges.Arra elég egy Samsung Galaxy J1 (2016) vagy egy Samsung Galaxy J3 (2016) esetleg egy Xiaomi Redmi A4
De ha pénzt akarsz szórni akkor vegyél ilyen-olyan márkás telefonokat.
80 ezret mar biztos nem adnek egy 5s-ert, pedig nekem is az van evek ota, szeretem, es eszem agaban sincs lecserelni meg (iphone 4-et hasznaltam elotte 4 evig), de annyit mar nem er!
Viszont ezek a 40-50 ezres androidos telok sem valok semmitol sem.
Dolgoztam ceges tekelon flottaval (kb 300 okos telefon van a cegnel), de hetek, honapok mulva hoztak vissza az olcso telefonokat hogy kuldjuk javitasra stb. 1 evet nem mentek el, de az androidios dragabbak sem amik iphone araert vannak. Iphone-al senki nem jott reklamalni.
Iphone szerintem arban nem luxus, mert elmegy 4-5 evet (az en 4-esemet anyam mind a mai napig hasznalja, pedig mar tobb mint 6 eves!), mig az androidbol ennyi ido alatt elfogyasz egy ember 2-3-at siman...
Kb ennyit tudok hozzatenni. De menj be egy boltba es kerdezd meg, hogy melyik meddig birja...es akkor meglatod.
A kérdést csak azért tettem fel, mert elkezdtek velem vitatkozni, hogy én kötekedek, mert egy olcsóbb telefont ajánlottam. Szerencsére már a legdurvábbakat leszedték.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Teljesen felesleges ennyi pénzt kiadni egy telefonért, ha csak erre a 3 dologra kell, ezek egyáltalán nem teljesítményfüggő módok!
Esetleg ha élvezni akarod a szép kristálytiszta kijelző látványát, akkor van értelme a dolognak, mert úgy már drágább, legolcsóbban FHD kijelzős 50 ezerért a Vernee Mars, vagy QHD kijelzős 72 ezerért az LG X Fast.
#3.Ez nem minden esetben igaz.
A mai napig sokan használnak Nexus 5-t és SGS Note 4-t is minden probléma nélkül.Szóval ezt is típus válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!