Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Redmi 4X Google Play...

Xiaomi Redmi 4X Google Play beállításoknál miért írja azt, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal?

Figyelt kérdés

Tudjátok a napokban volt több helyen valami olyasmi hír, hogy azok a gyártók amelyek nem rendelkeznek a Google digitális licenc vagy aláírásával azokon az eszközökön nem lehet tovább használni a Google alkalmazásokat és nem is frissülnek többet, csak ha beregisztrálják a készüléket valahová és akkor továbbra is jó lesz a cikket most így nem találtam már meg ami erről szólt?

De ezt én nem is értem ugyan is én nem nyúltam a telefonom gyári rendszeréhez eredeti van rajta a se root se főzött rom, talán még arra gondoltam, hogy esetleg azért mert nem globál verzió nincs b20, de azt azért nem hiszem amikor megvettem a play és a Google alkalmazások már alapból rajta voltak!

ha bemegyek a play beállításokba és ahol írja, hogy "nem rendelkezik tanúsítvánnyal" ha ott rámegyek egy linket hoz be egy súgó ahol lejjebb azt írja, hogy amelyik eszköznek nincs tanúsítványa vagyis a a gyártó nem rendelkezik a Google digitális aláírással akkor vegyem fel la gyártómmal a kapcsolatot, de nem is értem ugyan is ezen a listán a Xiaomi is rajta van vagyok ők is rendelkeznek ezzel a Google licenc-el, akkor nekem miért írja itt van ez a lista valahol alul van a Xiaomi

[link]

Ugyan nekem még eddig ezzel nem volt negatív tapasztalatom csak észre vettem ezt a jelzést mert elvileg előbb utóbb ahogy a cikkben is le volt írva amit nem találtam ott írja hogy ilyenkor letiltódik minden Google alkalmazás, azért is írtam ki ezt a kérdést, hogy hátha esetleg valaki tudja mit akar ez jelenteni lehet nem is függ össze ez a jelzés az általam említett problémával és ha igen ennek mi lesz később a következménye!

Köszi előre is sokat segítene ha valaki leírná hogy ez mit takar magában!

2018. ápr. 23. 15:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Na jó most egy kicsit le kell hogy szóljak benneteket kb semmit nem segítettetek és hülyeségeket írogattatok még hogy a gyártó kinyitotta mi na persze az extrém digitál hagyjuk már!

Ezek szerin nem tudtok semmit sem kb fogalmatok nem lehet semmiről sem ha ennyit nem tudok megcsinálni, mint mondtam valahogyan én nyitottam fel kikapcsolt állapotban gombnyomogatások közepette azt nem tudom, hogy ez hogyan de biztos, hogy így volt bármennyire is hihetetlen számomra is!

Ahhoz képest hogy úgymond "kezdő" vagyok MÁR MEGOLDOTTAM A PROBLÉMÁT kb röpke 1 óra alatt mégpedig úgy, hogy youtube on rákerestem arra, hogy "Xiaomi bootloader lock" itt a videó ezek alapján csináltam igaz itt powersell-el csinálta de parancsorral is jó ugyan is én azzal csináltam

https://www.youtube.com/watch?v=6u3Pg1JOXkI

leírom azért ide hátha esetleg valakinek segít majd előszőr is a videó alatt van egy link azt le kell tölteni (ADB/FASTBOOT TOOLS) ez a program neve majd fel kell telepíteni utána a videó utasítása alapján futtatni és beírni azokat amiket a videóban lévő is közben persze legyen a telefonod a géphez csatlakoztatva usb kábelen de előtte kikapcsolt állapotban a bekapcosló és a hangerő gombot addig nyomjátok amíg ki nem írja a telefon, hogy fastboot, majd utána megcsinálni az utasításokat és mikor újra indult a telefon a fejlesztői beállításoknál már azt írja, hogy hogy a bootloader zárt persze a play áruház egyből ezt nem jelezte előtte töltetem a frissítéseket majd utána újból letöltöttem a play legújabb verzióját itt már azt írta, hogy "tanúsítvánnyal rendelkezik"

Egyébként csak azért írtam ki ezt a kérdést mondván valaki hátha gyorsan mond egy jó megoldást, akik úgymond olyan (okosnak) gondolják magukat mert akkor nem kellett volna pazarolnom az időmet de ahogy látom tik sem nagyon tudtok erről semmit csak csak Eistein nek állítjátok be magatokat egyébként angolul sem nagyon tudok mégis megoldottam!

Én csak azt nem értem ha nem értitek miért kalótyáltok már elnézést de az ilyenen nagyon fel tudom ám húzni magamat, az meg egyenesen nevetséges, hogy úgymond biztos az eladó feltörte majd cserélte a rom-ot extreme digital jelen esetbe na persze!

Egyébként ide csak tényleg akkor szoktam kiírni, hogy ha valami érdekel de már látom egy szutyok oldal mert eddig még akármit írtam ki semmire sem kaptam konkrét választ, ez az oldal megmarad az olyan kérdéseknek mintsem, (hogyan verjem ki) vagy (hányszor veritek ki egynap)

Pedig legtöbbször ahhoz képet, hogy úgymond tényleg nem értek az ilyenekhez elég jól megfogalmaztam és kb ennyi többet tuti nem írok ide semmit sem agyhalott egy oldal?

2018. ápr. 23. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Sikeresen bezártad a bootloadert, gratulálok. Azt viszont ne magyarázd nekem, hogy előtte véletlenül nyitottad ki. Azt ugyanis nem lehet "elnyomkodni", a gyártók nem teszik bele ezt az opciót a boot menübe. A Xiaominál külön kérvényezni kell egy webes felületen, hogy az adott sorozatszámú készülékre engedélyezzék a bootloader nyitást, és le kell tölteni hozzá egy alkalmazást, ami ezt elvégzi.

Aztán az is érdekes, hogy a kérdésben még azt írtad, nem globál verzió, most meg azt, hogy az Extreme Digitaltól vetted... akkor most vagy az ED árul szürkeimportos telefonokat, vagy te kamuzol.

Az arcodból azért javasolnám, hogy vegyél vissza, amikor valaki segíteni szeretne.

2018. ápr. 24. 13:33
 13/14 A kérdező kommentje:

Jó de akkor még ne irkáljanak ha nem tudják igen képzeld nem tudom, hogy hogyan de amikor megvettem én azóta egyszer nem dugtam össze usb kábelen a géppel soha se meg amióta megvan, kivéve a tegnapi napig!

És én sem értem, hogy hogyan de akár hiszed akár nem én soha nem is akartam piszalni a telefon ezen részét, amikor megvettem tisztán emlékszem hogy nem volt kinyitva a bootloader, mert bekapcsolásnál újraindításnál nem volt lakat, azt én is tudom, hogy hogyan működik a bootloader nyitás, hogy kérvényezni kell stb stb, de mint mondtam még csak a géppel nem volt össze dugva szimplán kikapcsolt állapotban valamiért többszöri gombnyomásra hirtelen nyitott lakat és unlock bármilyen hihetetlen számomra is de így volt

2018. ápr. 24. 14:40
 14/14 A kérdező kommentje:

Egyébként nincs nagy arcom csak szimplán felidegesít, hogy soha nem kapok itt egy érdemi konkrét választ sem bármit kiírok, nem hiszem, hogy ezek akiket ide írok csak velem esik meg talán mással is és már lehet talált is rá megoldást a problémára, de akkor legalább írja le ha itt én válaszolok valamire, csak akkor írok választ ha tényleg konkrétan tudom a választ az adott kérdésre konkrétan magyarázattal!

Egyébként nem kamuzok csak azért gondoltam eme problémára forrására arra hogy talán azért mert nem globál verzió ha kamuznánk akkor max csak a kérdést írtam volna ki vagy még azt sem minek fáradnénk ilyenekkel, ha nem igaz csak szimplán azért írtam ki hátha valakitől jön majd egy gyors válasz és hamarabb megoldom a problémát!

Ez a bootloader ez dologgal is igazat mondtam ezzel sem hazudtam bármennyire is hihetetlen!

2018. ápr. 24. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!