Xiaomi Redmi 4X Google Play beállításoknál miért írja azt, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal?
Tudjátok a napokban volt több helyen valami olyasmi hír, hogy azok a gyártók amelyek nem rendelkeznek a Google digitális licenc vagy aláírásával azokon az eszközökön nem lehet tovább használni a Google alkalmazásokat és nem is frissülnek többet, csak ha beregisztrálják a készüléket valahová és akkor továbbra is jó lesz a cikket most így nem találtam már meg ami erről szólt?
De ezt én nem is értem ugyan is én nem nyúltam a telefonom gyári rendszeréhez eredeti van rajta a se root se főzött rom, talán még arra gondoltam, hogy esetleg azért mert nem globál verzió nincs b20, de azt azért nem hiszem amikor megvettem a play és a Google alkalmazások már alapból rajta voltak!
ha bemegyek a play beállításokba és ahol írja, hogy "nem rendelkezik tanúsítvánnyal" ha ott rámegyek egy linket hoz be egy súgó ahol lejjebb azt írja, hogy amelyik eszköznek nincs tanúsítványa vagyis a a gyártó nem rendelkezik a Google digitális aláírással akkor vegyem fel la gyártómmal a kapcsolatot, de nem is értem ugyan is ezen a listán a Xiaomi is rajta van vagyok ők is rendelkeznek ezzel a Google licenc-el, akkor nekem miért írja itt van ez a lista valahol alul van a Xiaomi
Ugyan nekem még eddig ezzel nem volt negatív tapasztalatom csak észre vettem ezt a jelzést mert elvileg előbb utóbb ahogy a cikkben is le volt írva amit nem találtam ott írja hogy ilyenkor letiltódik minden Google alkalmazás, azért is írtam ki ezt a kérdést, hogy hátha esetleg valaki tudja mit akar ez jelenteni lehet nem is függ össze ez a jelzés az általam említett problémával és ha igen ennek mi lesz később a következménye!
Köszi előre is sokat segítene ha valaki leírná hogy ez mit takar magában!
közben megvan a cikk is amiről beszéltem és ezzel hoztam összefüggésbe az általam említett problémát!
Szerintem nem hiszem, hogy az lehet a baj amit az egyik válaszoló írt, hogy ez nem globál verzió és akkor ez nincs licencelve szerintem az lehet a gond, amit fentebb említettem!
egyébként esküszöm, hogy én soha nem piszkáltam bele a telefonjaimba egyikbe sem nem is értek hozzá persze tudom ,hogy mi hogy van root,főzött, room és most ez a bootloader!
Ez kb egy fél éve lehetett akkor csináltam véletlenül ezt de semmi hókusz pókusz nélkül csak szimplán ahogy leírtam véletlenül nyomogattam gombokat a telefonomon és egyszer csak nyitott lett a bootloader szerintem ez zavarja a google play áruházat!
A kérdésem pedig most az lenne hogy hogyan tudom ezt vissza csinálni úgy értem, hogyan tudom vissza tárni a nyitott bootloadert gondoltam már arra, hogy törlöm a play áruház adatait és frissítéseit, de nem hiszem, hogy ez használna vagy esetleg egy gyári újraindítás sem csinálna gondolom semmit meg nem is akarok ezzel vesződni szimplán nekem csak a a fontos, hogy ismét normálisan használhatóvá tegyem a google appokat és a play áruházat
Találtam a youtube on is több videót ahogy parancssorból újra zárt lesz ez így jó szerintetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!