Huawei p20 vagy iphone 7 a jobb telefon szerintetek?
Szerintem egyértelműen a Huawei P20.
Az iPhone 7 (mint minden iPhone) túl van árazva, de ha ez nem szempont akkor is fényévekkel jobb a Huawei P20. Hogyha van rá pénzed akkor vegyél inkább három kamerás Huawei P20 Pro-t, az simán leveri az iPhone X-et is (mondjuk nem nagy kihívás xd). A sima P20 körülbelül az iPhone X-szel van egy súlycsoportban, ami már jóval meghaladja az iPhone 7 képességeit. Frissítés tekintetében az iPhone a jobb a Huawei valószínűleg "csak" 2-3 frissítést fog kapni, míg az iPhone kb 5-öt. Kamerája fényévekkel jobb a Huaweinek. A Huaweiben van gyorstöltés. A Huaweiben van mesterséges intelligencia ami segíti a telefon akadálytalan működését. Szerintem sokkal szebb a P20 mint az iPhone 7. Kijelző...szerintem nem kell mondanom... Az android nyílt rendszere miatt nagyon könnyű rá zenét, filmet stb-t letölteni. És a Huawei menüje nagyon hasonlít az iPhonéra, szóval könnyű lesz megszokni és millió témával testre szabhatod. Nekem egy Huawei P9 (nem lite) -om van és egyszerűen imádom <3
Azért ennyire nem kéne leírni az iphone 7-et!
Az tény, hogy drága, de hidd el nem hiába! A fényévekkel jobb kifejezés, szerintem egy kicsit túlzás. Most készülök váltani i7-ről p20 pro-ra. Csak a kamera miatt, illetve mert a mostani készülékem fekete és már kicsit unom. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy jó döntés lesz...
Egyszerűen brutálisan jó telefon az i7!! Nincs semmi kivetni való benne. A huweiben van gyorstöltés? Hát az enyém is feltölt 2 óra alatt, úgy mint a tiéd...
Szebb, mint az i7? Hát ízlések és pofonok, szerintem nagyon szép mind a kettő :)
Az ios rendszert egy hétköznapi felhasználó, képtelen megakasztani...
Életemben nem láttam még ennyire stabil, masszív rendszerű telefont mint az i7!!
Na nem fényezem tovább, nyilván ez egy örök vita..... de azért te egy kicsit alá becsülted ;)
Ja és még egy gondolat, sima p20ra nem cserélném le az i7et, ez biztos... csak a pro-ra a 40 megapixel és a 3 kamera miatt :)
Kérdező, végül hogy döntöttél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!