Huawei p9 lite (2017) vagy iphone SE?
Ez egy olyan dolog, hogy melyik rendszer szimpatikus, illetve kis méret kell-e vagy nagy.
Nekem speciel az android jobban bejön, viszont ezeket az 5"-os kijelzőket akármilyen kompakt méretben is tálalják nekem sehogy se állnak kézre az ilyen méretű telefonok. Ezért a kis méretű telefonokat részesítem előnyben, abból meg android fronton kb. 0 a választék, így marad az SE számomra még akkor is ha már nem egy mai modell és jobb képességekkel megálldott telefonok is vannak nála.
Nekem sima P9-esem van, néhány dologban jobb az Se, de nekem összességében szimpatikusabb a Huawei.
Ips kijelző, normális kamera (lehet az se jobb, videó terén mindenképpen), kellőképpen gyors , nem fagy vagy akad. Üzemidővel sincs bajom, egésznap megy a wifi/mobilnet közepes fényerővel messenger és net mellett 1 nap bőven megvan, de akkor ezeket használom azért, ha light-os nap van, akkor 1,5 nap is kijön.
Ios jó rendszer, de nekem Se-n nem adja, valahogy egy ideje múlt dolognak tűnik. Értem, hogy kompakt méret meg minden, a hardver is bika, de egy 4,5-es kijelző még lazán egykezes.
P9 lite gyengébb, A5, A8, P9, P10 jó alternatíva lehet, esetleg iPhone 7. 8 nem éri meg a különbözetet, a 6s meg jó mobil, de mint írtam a szoftveres vonal nem tudni , mit eredményez majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!