Iphone 6s kijelzőjével kapcsolatban segítene valaki?
Pár hónapja vettem egy iphone 6s-t.Eleve feltűnt,hogy alul a töltőnél a kettő csavar hiányzik.Nem nagyon törődtek vele nagyon mivel semmit sem akadályozott a hiánya.Minap leejtettem a telefont,és alulról feljött a kijelző.Gondolom a csavar nem fogta,és feltudott pattanni.Próbáltam vissza nyomogatni,de sajnos mégjobban elcsesztem,mivel oldalt megjelent egy fekete folt,kb ilyen csak kisebb.
Most ezt teljesen ki kell akkor cserélni,vagy ha megveszem azt a kettő csavart és vissza nyomom rendesen akkor eltűnik ?
Jobban jársz ha teljesen szét szeded és megnézed mi nyomja a kijelzőt.
Addig meg ne nyomogasd vissza mert csak rosszabb lesz.
Bízd profira. Tudom, hogy az hiszed, hogy "Így megtudok spórolni 20-30 ezer forintot", de nagy valószínűséggel jobban elrontod és kb dupla annyi lesz a javítási költség.
Plusz nem tudhatod, hogy a kommentelő, aki egy bizonyos folyamat elvégzésére buzdít egy Apple Certified szervizben dolgozik vagy éppen egyszer egy kocogtatással "megjavított" véletlenűl a tévéjében egy beragatt pixelt és azóta ő a Jani.
(Akinek nem inge ne vegye magára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!