Xiaomi Redmi 4x mobiltelefonnal kapcsolatban tapasztalatok? Vagy akárcsak a Xiaomival kapcsolatban.
Figyelt kérdés
Külsőre tetszik, és ahogy utána olvastam egész sokat tud az árához képest. Ez a márka még nem annyira ismert számomra, így várnék tapasztalatokat! :)2018. márc. 2. 21:49
1/7 anonim válasza:
Prémium anyaghasználat, döccenésmentes működés, jó ár/érték arány.
Kb. ezekkel tudnám jellemezni, volt vele személyes tapasztalatom is és valóban így van.
Xiaomi jelenleg az 5. legnagyobb és legjobb telefongyártó cég, adnak a minőségre is, a többségben van már B20, illetve ott érdemes venni ahol WayTeQ gariztat.
2/7 anonim válasza:
Jó telefon!
Üdv, megszerettem a kínai telefonokat!
3/7 A kérdező kommentje:
Király, köszi mindkettőtöknek! :)
2018. márc. 2. 22:29
4/7 anonim válasza:
Nekem tavaly október óta van 4x-em. Nálam úgy kezdte a 'kicsike', hogy az első este kétszer lefagyott, majd az ezt követő 2 hónapban még legalább négyszer. Kezdtem kicsit ideges lenni, úgyhogy megkérdeztem hozzáértőktől, hogy mégis mit lehetne tenni és hallgatva egy ilyen tanácsra, legyáriztam a telefont és frissítettem az op. rendszert. Láss csodát, azóta mintha kicserélték volna a telefont, akadásmentesen, hibátlanul működik! Most így utólag már azt mondom, jó telefon, de bő két hónapja még mást mondtam volna.
5/7 anonim válasza:
Örülök, hogy segítettem!
Nyugodtan vedd meg! Jó éjt!
6/7 anonim válasza:
Nekem fél éve van meg.
Gyors, akadás- és fagyásmentes. Az ujjlenyomatolvasó gyors, pontos. Az akku jó nagy, sokáig bírja. Band 20, magyar nyelv van benne.
Az ütést is egész jól bírja, már 3-4-szer leejtettem, de eddig semmi baja.
Én egyedül az 5 GHz-es wifit hiányolom belőle.
Illetve a kamerája se a legjobb, de elmegy.
7/7 anonim válasza:
Szilikon vagy valamilyen tokot mindenképpen vegyél rá, mert háromból kettő ismerősöm már sikeresen betörte a kijelzőjét. Egyébként teljesen zökkenőmentesen működik a rendszer, nem igazán szokott lefagyni. Ami miatt még külön ajánlanám, az a 4000 mAh-s akkumulátor. Közepes használattal is bőven elég 2-3 naponta tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!