Samsung Galaxy J1 2016 vélemények, tapasztalatok?
Mielőtt azzal jönne valaki, hogy milyen kevés a RAM benne és a belső tárhelye semmire sem elég, kérlek ne tegye. A mostani telefonom, 512MB RAM és 4GB belső tárhellyel rendelkezik, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Amiatt cserélem, mert összetört.
Kérlek más telefont ne ajánljatok helyette. Ez a telefon jöhet csak szóba.
Köszönöm szépen a válaszokat/segítségeket előre is!
"A mostani telefonom, 512MB RAM és 4GB belső tárhellyel rendelkezik, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Amiatt cserélem, mert összetört. "
Szerintem akkor javíttatsd meg, ha ilyen jól bevált
Ha csak ez a telefon jöhet szóba akkor miért kéred ki a véleményünket?
Amúgy ha meg vagy elégedve az 512MB rammal és a 4GB tárhellyel akkor gyanítom nem az a fajta vagy aki állandóan a telefonját bújja és össze-vissza telepítget minden vackot a telefonjára. Telefonálásra, smsezésre, e-mailezni végülis megteszi. Arra meg ez is megteszi.
Hát a kamera az ennyi pénzért egy telefonban inkább csak dísz, életed képeit biztos nem ezzel fogod csinálni, de ha épp kell valamire egy fotó akkor arra azért használható.
A többire meg jó lesz. Csak sajnos ugyebár ez is egy egész régi modell, nem tudom árulják-e még valahol. Vagy használtan milyen állapotban vannak.
Előlapi kamerát egyátalán nem használok. A hátlapi kamera nekem tökéletesen megfelel.
Újonnan már nem lehet vásárolni. Használtan vannak egész olcsón, egész jó állapotban lévőek.
Nekem galaxy j3 2016-om van.
Én is vettem egy galaxy j1 et dobozában karcmentes állapotban!
Es mit ad az isten.... olyan nehezen érzékel a kijelző hogy valami brutalis!
Kb 2 szer is rá kell nyomni az ikonokra hogy tényelg megnyiljon az adott alkalmazás!
Ha egy jó tanácsot elfogadsz....
Inkább j3,j5 2016 ezeket nagyon ajánlom
Ja és a j3 2016 már 1.5gb ram mal van 8mpx hátlapi kamera és 5mpx előlapi
8gb tárhely-bővithető (128gb-ig)
Super amoled kijelző
Szoval sokkal több mindent tud a j1 nél mégis csak kb 10 ezer ft-al drágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!