Elutaltam az årát de nem küldi a telefont. Mitėvő legyek?
Figyelt kérdés
Mår 2 hete. Vissza is igazolta a pénz megérkezését de csa hiteget.2018. ápr. 16. 09:28
1/21 anonim válasza:
Honnan rendeltél milyen készüléket, és hogyan fizetted ki (bár ezt6 írtad, h átutalással, de azért megkérdezem még egyszer)?
2/21 anonim válasza:
Én feljelenteném, csatolva a feljelentéshez az elutalásról szóló elekronikus bizonylat nyomtatott változatát, mint bizonyítékot.
3/21 anonim válasza:
Biztos valami használt vacakkal verted át magad.
Nem tanuljátok meg hogy használt gatyát se veszünk.
4/21 anonim válasza:
"Elutaltam az årát de nem küldi a telefont. "
A nyakam rá hogy 20 ezer alatt van az ára. 20 ezer a szabálysértési határ.
Ha fel is jelented, nem csinálnak vele semmit.
Így jártál.
5/21 Ypszilon1980 válasza:
H i gy utaltad el? Mennyit? Hol vásároltál? Külföld vagy magyar?
6/21 anonim válasza:
Gondolom kapcsolatban vagy vele és felveszi a telefont, ha hívod vagy visszaír ha írsz neki. Fenyegesd meg, hogy megteszed a feljelentést, ha nem utalja vissza. Adj neki pár napot, ha nem utal tedd meg.
7/21 anonim válasza:
Jártam már így sajnos.Mindegy mennyivel vert át a zsaruk nem foglalkoznak vele.De ha mégis,a pénzt ők akkor sem fogják visszaszerezni Neked.Azért jelentsd fel mert ha több embert is átvert legalább annyi hogy megszorongatják kicsit.Ebben az országban a csalók nagyon jól tudják hogy minimális az esély hogy rácsesznek.Ezért csak kiröhögnek ha feljelentéssel fenyegeted őket.A legtöbb ember meg fel sem jelenti őket pont ezért.Hogy úgysem lesz belőle semmi.
8/21 anonim válasza:
Jófogáson illetve vaterán soha nem szabad előre utalni mert átvernek. Azt a pénzt elbuktad sajnos.
9/21 anonim válasza:
Hülyeségeket irtok itt, inkább előre utalással történik a vásárlás.
Inkább ilyen dolgokat mint használt telefon nem szabad venni sehogyan sem. Még akkor sem ha ott átnézem, mert nem véletlen adják ezeket el.
10/21 anonim válasza:
Vagy utánvét, vagy paypal. Előre senkinek semmit.
A paypal ilyenkor nagyon hamar visszaadja a pénzt, aztán leveri az illetőn, rosszabb esetben megszünteti az illető paypal (és a a licit ebayen volt, akkor azt is) fiókját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!