Legjobb kamerás telefon? Hol vegyek, milyet?
Sziasztok! Rossz Windows phoneos telóm van és újat akarok ami jól megy és alapvetően az lenne fontos hogy az elölső és a hátsó kamera jó legyen, meg hát a teló is.
Eddig azon voltam hogy 115 ezrem van, akkor SE mert annak jobb a kamerája mint a 6/6S-nek, néztem mást is de nagyon össze vagyok zavarodva. Nem tudom melyik kameráz jól, és pl. mobilarénán a htc 10 kamerája 8 pontot kapott, egy vlogger meg azt mondja az a legjobb...
Ha kinéztem hol vegyem? Ha iPhone lenne mennyire rizikós használtan venni?
Használtan zoknit se veszünk.
Vegyél egy 50 ezres telefont és annak is jó a kamerája.
Ha meg fotózni kell akkor egy normális fényképezőt kell venni..
első körben nem a hardver teszi kizárólag jóvá a kamerát, hanem az is, hogy a user hogyan tudja használni.
alap felhasználásra elég sok telefon van, aminek jó a kamerája, többnek az előlapi is, kicsit komolyabb felhasználásra meg igazából teljesen megoszló.
van, aki a huawei-t isteníti, van, aki a sony-t, és van, aki szerint az iPhone-ok is jó képet csinálnak.
szóval ebből a szempontból szerintem tökmind1, ha ilyen árkategóriában gondolkodsz, akkor egy felsőbb kategóriás telefonnál nem nagyon fogsz mellényúlni.
nagyon komoly felhasználásnál meg nyilván kiesnek a telefonok, és arra ott vannak a rendes gépek.
Ha csak a kamera számít, akkor egy második szériás LG G4. Olcsón hozzájuthatsz, és nagyon jó a kamerája, viszont 2015-ös telefon, tehát például frissítést már nem fog kapni. Első szériást viszont ne vegyél, mivel bármikor előjöhet a bootloop hiba, ami alaplapcserét jelent. A HTC 10 sem rossz egyébként. iPhone-t meg csak úgy szabad használtan venni, hogy előtte alaposan utánanézel, mikre kell figyelni.
Azt remélem nem kell mondjam, hogy csak személyes átvételt szabad választani, ha magánszemélytől vásárolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!