Valakinek okozott már nagyobb anyagi károkat a 0690649549-es telefonszám?
Figyelt kérdés
még márciusban 60.000 forintos kárt csinált nekünk. Rákerestem a neten, de csak annyit tudtam meg, hogy ez egy anyagi csalásos telefonszám. Valaki tudja hogyan működik?2018. ápr. 15. 12:10
1/12 anonim válasza:
Mégis h tudott anyagi kárt tenni?
2/12 anonim válasza:
Még nem, de én minden buta számot felhívok. Ezt is hívtam, de még semmi.
3/12 A kérdező kommentje:
1-esnek: ezt kérdezem én is. Arra lettünk figyelmesek március közepe-vége fele, hogy folyamatosan von le több ezer forintot. A végére az átlagos 30 ezres telefonszámlából 100 ezres telefonszámla keletkezett ennek következtében. Még ma ki kell deríteni, hogy még is hogyan működik ennek a rendszere, hogy már akkor levonja az sms-t, amikor mi kapjuk az üzenetet, vagy vissza is kell írni neki. A Vodafone rendszerében az van, hogy mi küldtünk a megadott telefonszámnak üzenetet, de a családból mindenki azt mondja, hogy közük sincs.
2018. ápr. 15. 12:20
4/12 Ypszilon1980 válasza:
Így van, egyszer arról a telefonodról küldtek arra a számra sms-t és így elfogadtad a feltételeket, vagyis azt, hogy küldhetnek neked akármikor és te fizeted. Azzal a számmal kell felvenni a kapcsolatot, vagyis azt a szolgáltatást aki ezt végzi és lemondani.
5/12 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy Androidos telótok van... Valamelyik App hozzáférhetett a SIM funkciókhoz
6/12 anonim válasza:
SMS-ben írjátok nekik,hogy STOP
Általában működni szokott.
7/12 Ypszilon1980 válasza:
8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: ezt én is megtaláltam. Megpróbáltam felvenni velük a kapcsolatot, de sehogy sem értem el.
2018. ápr. 16. 11:09
9/12 A kérdező kommentje:
De mi biztos nem írtunk nekik. Ez egy unturned szerver. Én speciel január 27-én játszottam legutóbb. Az öcsém meg még korábban ha jól tudom.
2018. ápr. 16. 11:11
10/12 Ypszilon1980 válasza:
Akkor mégiscsak regisztráltatok oda. Jó, az régebben volt, de anno volt a tv-ben erről szó, hogy nem tudsz megszabadulni ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!