Létezik olyan program, amivel látom a gépen (USB-vel), hogy mit csinálok a telefonnal?
ennyire hülye vásárt csináltál...
legfeljebb csak pendrájvnak tudod használni.
egyébként minek akarod látni mit csinálsz rajta a GÉPEN, ha már egyszer géped is van?
én a kérdést sem nagyon értem
1. szerintem nincs olyan program hogy gépen látod mit mutat a teló kijelzője ha erre gondolsz
2.Még pár hét, mire megérkezik... Mi?? az új teló? vagy?
szerintem maradj a pendrive használhatóságánál
1. Én törtem be a kijelzőjét. Rendeltem ebayről újat, és annak a megérkezése telik pár hétbe.
2. Nem csináltam hülye vásárt, mert a telefont én vettem újonan, és mint mondtam, én törtem be. Viszont a telóról hallgatok zenét, arra kapom az sms-t stb. és a kjielző nélkül elég nehéz tudni, hogy épp mit csinálok.
én értem a kérdést, de sajnos nincs olyan program.
a többi válaszoló meg egy nagy balfa** ^^
15:20as vagyok, köszöntem 16:00 =))
amúgy mivel nokiád van, nekem is és nekem az a szoftver amit adtak hozzá az leszinkronizálja a telót és eltudom gépen olvasni az smseket meg ilyeneket hogy jegyzetek de szerintem sincs olyan hogy látod mit csinálsz éppen a telódon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!