Tegnap vettem egy nokia n97-et de amikor letöltöttem hoozán a szoftverfrissítést és azt írja ki hogy ez a program nem kompatibilis a telefonnal. Mi lehet a gond?
Nézd meg figyelmesen, betűről betűre, altípusra, hogy jó szoftvert akarsz-e rátenni.
WiFit valószínűleg azért nem ajánlja fel, mert nincs elérhető (ráadásul szabadon használható) AP a közelben.
A WiFi komunikációhoz kb. 50m-en belül (inkább 25) kell elérhető hálózatnak lenni.
Hogy töltöttél le hozzá frissítést? Ovi Suite-on keresztül, vagy mi? Ha Ovi Suite-ot megnyitod, csatlakoztatod a telefont, akkor kiírja, hogy jelenleg milyen verzió van a telón, és hogy van-e újabb, vagy akarod-e újratelepíteni a meglévőt.
Internetnél elméletileg fel kell kínálnia az opciókat (wifi, wap stb) de ha nem teszi, akkor a beállítások - kapcsolatok - célok - internet menüben a wifid legyen 1-es prioritással. Persze nem árt előbb összepárosítani a telód az otthoni hálózatoddal.
16:27-es vagyok. Szóval a V22.0.110 szoftververzió a legfrissebb. Most rá is kerestem, azt írja nincs frissebb. :)
Szóval akkor próbáld gépen keresztül, adatkábellel. OTA-n keresztül még sosem frissítettem, nem tudom a módját.
Amikor a wifi hálózatod beállítottad, akkor kiírta, hogy hozzáférési pont mentve? Céloknál ott figyel a hálózatod neve?
Úgy is csatlakozhatsz különben, hogy főképernyőn megérinted az akku ikonja mellett, aztán WLAN keresés, kiadja a tied és böngészés indítása.
De, alapból rákérdez, hogy mivel akarsz csatlakozni. Wifi a felugró kis ablak "Internet" menüpontja alatt szokott lenni, ha jól emlékszem. Nekem is 5800 volt előtte amúgy. :D
Különben én töröltem minden hozzáférési pontot, mert a widgetek generálták nekem össze-vissza az adatforgalmat, szóval csak a WLAN-t hagytam meg és a böngészőben (Opera és a gyári) beállítottam, hogy csak wifin csatlakozzon. Ugyanezt tettem az e-maileknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!