Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire jó telefon a vernee m5?

Mennyire jó telefon a vernee m5?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 10. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
HA egy support nélküli, nehezen szervizelhető és cserelehetőség nélküli telefont akarsz minimális érvényesíthető garanciával, akkor nyugodtan megveheted (Lehet, hogy kiváló készülék, de én nem vennék semmilyen nóném, vagy kisnevű mobilt)
2018. ápr. 11. 16:35
 2/4 Lőrinc13 válasza:
Nekem bejött 2 éves garanciám van rá amugy semmibaja elég strapabíró!!
2018. júl. 6. 20:01
 3/4 Lőrinc13 válasza:
Na persze ha nem dobálod!
2018. júl. 6. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt Thor, utána vettem M5 öt, abból az elsőt leejtettem betört pár napos korában az üveg de működik, azóta az a gyerekem játszós telefonja, de olyan árban volt, hogy rendeltem még egyet, az 2 éve megvan, még mindig hibátlan, meg apunak is rendeltem egyet, az is megvan kb 2 éve, jól működik de már be van repedve, de arról nem tehet a telefon, ha nem vigyáz rá a gazdája... anyunak Vernee Mars Prot rendeltem, most szemezgetek a Vernee M8-al, valahogy midig ezek vannak a legjobb árban (Alin)
2020. jan. 23. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!