Xiaomi Redmi 4X (32GB) mobiltelefon jó szerintetek?
Jelenleg Samung Galaxy J3 telfonom van, amit ajándékba kaptam anno. Nem felel meg az igényimnek a 8GB memória miatt, sőt nem látja az SD-t sem (nem lehet megjavítani), úgyhogy úgy döntöttem hasonló árkategóriában a Xiami Redmi 4X mindenképp jó választás lenne. A kamerát kritizálják többnyire, hogy nyilván nem egy Samsung minőség, sem a kijelző, de a tárhely miatt sokkal jobban megérné nekem, mint a többi meglehetősen túlárazott 32 GB-os Samsung. Meg persze a másik dolog, hogy 5"-os képernyőnél nagyobbat nem is nagyon tudnék használni, elég pici a kezem.
Ha szerintetek van hasonló áron jobb telefon szívesen meghallgatom a javaslataitokat! :) Előre is köszi!
Nemigen van ennél jobb telefon ennyi pénzért.
A kijelzője is jó, bár aki amoledhez szokott annak biztos furcsább. A kamera is hozza a kategória átlagot.
kapacitív kijelzős Samsungom volt, szóval szerintem nem lehet rosszabb annál. :
Ebben is kapacitív kijelző van. Mint ahogy az elmúlt 6-7 évben megjelent érintős telefonokban is. Ez az érintés érzékelés technológiája.
Nekem is ilyen van. Fél éve van meg. Eddig egyszerűen nem találtam benne hibát.
Egyedül az 5 gigás wifit hiányolom belőle.
Illetve a kamera sötétben elég gyenge képet csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!