Xiaomi telefon jó?
Telefon vásárlás előtt állok.Fontos ,hogy ne lassuljon ,be gyors legyen és megbízható.A Xiaomi jó?
[link] erre gondoltam

A xiaomi jó átlag felhasználásra.
Családi fényképezés illetve bármi megörökitéséhez teljesen jó.
A játékok is elfutnak amiknek nem nagy a processzor használata.
Teljesen jó.

Végülis jó telefon, mondjuk egy Samsung vagy Apple jobb, ja csak 3X annyi.
Nekem is van/volt pár xioami.
Hibátlan telefon, jó a hardver, és amit páran mondanak ellenérvként, hogy 2-3 év és kuka, na akkor mi van, amúgy is vesz új telefont az ember, már ha igaz.
Nekem van egy Xiaomi Note 4 jelenleg, csak ajánlani tudom, és tudásban hozza egy top telefon szintjét, 4 GB ram, 64 GB rom, 8 magos cpu, ujjlenyomat olvasó, full hd 5,5-es kijelző, stb.
Erre mondaná az ember hogy olyan jó középkategória a xiaomi.

Ja még annyit hogy a xiaomi a kínai telefonok közül talán a legjobb.
Ugyanis felmész a netre van vagy 5000 kínai mobil márka, ezen mindig nevetek.

Nagyon jó.
Kb. 30%-kal olcsóbb, mint a hasonló tudású konkurensek.
Nekem is xiaomi van, fél év alatt eddig sem lassulást, sem fagyást nem tapasztaltam. A tesóm samsungja már többször lefagyott.

4 éves Mi3. Aksi cserén kívül semmi baja.
Ennyit a 2 év és kuka dologról.
Sokkal jobb ár/érték arányú telefonok, mint az agyonreklámozott konkurencia készülékei.
Nyáron lesz 3 éves a Mi4s-em, nagy megelégedéssel használom.
Gyakran jönnek rá frissítések, UI-t nagyon szeretem, nincsen semmiféle belassulás azóta se, hogy megvettem.
Januárban kellett viszont kijelzőt cserélnem, mert ennél a típusnál egy típushiba, hogy bal felül besárgul a kép (hő miatt), és az érintéseket sem érzékeli már egy idő után ott. Cseréltem kijelzőt, akksival együtt ha már szétszedtem, 20k-ból megvolt, azóta is teszi a dolgát hibátlanul.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!