Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nincs elegetek az S5230-as...

Nincs elegetek az S5230-as kérdésekből? XD

Figyelt kérdés
egy nap kb 3 ilyen kérdés van, egy hónapban meg felteszik 5-ször ugyanazt a kérdét S5230-ról...
2010. jún. 11. 23:49
 1/9 anonim ***** válasza:
még mindig jobbak, mint az ilyen kérdések..
2010. jún. 12. 00:02
 2/9 anonim ***** válasza:
9%

nekem is ölögem van, minden második kérdés ezt vagy azt a mobilt vegyem...

gyűlölöm a töketlen embereket.

2010. jún. 12. 00:05
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Még egy szavazat a második válaszoló véleményére. Aki nem tudja, milyen telefont vegyen (vagyis, hogy hova dobja ki a nehezen megkeresett pénzét (vagy a szülei nehezen megkeresett pénzét)), az ne vegyen telefont, hanem utalja át az összeget az árvízkárosultaknak, és használja a régi telefonját.
2010. jún. 12. 00:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaja! Teljesen igazat adok nektek!

És nekem is feltűnt ez a sok S5230-as kérdés.. Én nem vagyok ettől a telcsitől elájulva egyáltalán, szép, okos, de nekem már csak azért sem kéne, mert már mindenkinek ilyen van.

2010. jún. 12. 01:08
 5/9 A kérdező kommentje:
tömegtelefon lett :S
2010. jún. 12. 01:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Elsővel értek egyet xD

Kérdező, te annyiraaaaaaaaaa szánalmas vagy, ne nézd meg a kérdést, ha nem érdekel, és ne fikázz más embereket :@ -.-

2010. jún. 12. 12:43
 8/9 A kérdező kommentje:
kösz utolsó tényleg hülye kérdések, és a másik válaszolónak: nem érzem magam szánalmasnak te vagy a szánalmas,téged nem zavar,h ugyanazt megkérdezik 3-szor,pl hogy mien korosztálynak ajánlott...
2010. jún. 13. 00:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az alapvető probléma ezekkel a jellegű kérdésekkel, hogy az emberekből lassan teljesen kihal az önállóság. Némelyekben ennek a szikrája sem található már meg, és jó eséllyel ez csak egyre rosszabb lesz, meg lehet nézni a felnövekvő generációt. Persze nem biztos, hogy ez az ő hibájuk, addig, amíg ilyen SP, meg AFC, meg hasonlók mérgezik az elméiket, nem is lehet sokkal többet elvárni tőlük.

Egyébként egyszerű ba*dmeg, meglátogatod a telefonguru.hu-t, az meg leír mindent a kib**zott telefonodról, aki meg nem tud dönteni, az vegyen ilyet, mert arra, amire kitalálták, tökéletes, ezzel nem buksz nagyot:

[link]

2010. jún. 28. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!