DZ09 okosórához hol lehet magyar menüt letölteni-magyarosítani?
Csak romcserével lehetne magyarosítani, de az necces. Ha van valamelyik ismerősödnek ilyen órája, amelyik magyar nyelv. Ki lehet menteni flashtools progival a rendszert a telefonból is, és a tiédbe átrakni.
Nem ajánlom ezt a megoldást, mert hiába ugyanaz a tipus-száma a telefonnak, ha más régióból jövőkhöz (Pl kinai Wish) más belső alkatrészekkel rendelkeznek. Nem fog működni rendesen.
Csináltam már ilyet, a végeredmény katasztofális lett: a telefon képe el volt csúszva, mert a kalibrációs adatot is a átírta a másik telefonéval. "Inverz", vagyis fordított színű kép lett rajta.... Ráadásul fejjel lefelé lett a kép. Az érintőrésze normálisan működött, de mivel elcsúszott a kép fél centivel odébb kellett nyomni a képernyőt, mint ahol az ikon volt.... Mivel előrelátó voltam, erről az óráról is csináltam mentést, így az adatokat vissza tudtam állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!