Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Feltöltőkártyásként külföldön?

Feltöltőkártyásként külföldön?

Figyelt kérdés
Kaptam egy álláslehetőséget Ausztriába, szerdán utazok ki.Vendéglátás, Tirol. CSütörtök este hívtak, hogy mehetek. Már kedden ki kellett volna mennem, de egy napot még sikerült alkudnom, hogy az ezer teendt, ami van, elintézzem. Sajnos csak a legszükségesebbekre marad időm. A kérdésem az lenne, mivel a telefont már nem sikerül eintéznem, mire számíthatok, ha kintról hívom az itthoniakat, illetve ők hívnak engem? Fél éve ment tönkre a telefonom, újat nem tudtam venni, ezért egy ideje már a régi, nyomógombos nokiámat vagyok kénytelen használni, ezzel is fogok kimenni. Domino most csomagban vagyok, feltöltőkártyás. Köszönöm előre is a válaszokat.
2018. ápr. 2. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:
A roomingot aktiváld itthon, ha nem változott azóta, mert kellett régebben. Úgy tudom ugyan az a tarifa mint itthon, de hátha más jobban tudja.
2018. ápr. 2. 17:58
 2/2 anonim ***** válasza:
ugyanazzal a percdijjal beszélhetsz M.országgal mint itthon.
2018. ápr. 2. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!