Szeretnám felbontani a hűségidős szerződésemet a vodafonnal. Mennyibe fog kerülni? Sokkal többet fizetek mint valaha feltöltőkártyásként.
Vettem hozzá részletre készüléket, aminek listaára az 72 ezer forint volt. Gondolom a listaárat kell kifizetnem?
Az előfizetés a legkisebb start csomag, ami 2825 ft / ho alapdíjon és 24 hónapra kötöttem a szerződést.
Előre bekértek 31 ezer forintot, amit nem adtak vissza. Ez a 3. hónapom és 3. 20 ezer forintos számlám... Életemben nem volt még ennyi a telefonszámlám, de kimagyarázzák valamivel mindig. Namost, a szerződésben nincs benne mennyi a kötbér, egy szó nem esik arról, ha meg akarom szüntetni mennyit kell fizetnem. Ebben kérnék tanácsot.
A készülék listaárát nyilván ki kell fizetnem, amiből 3 hónapot már befizettem (Nem tudom pontosan mennyi a törlesztő, ezért ezt nem vonom ki belőle), gondolom azt levonják, valamint a 24 hónapig aláírt 2825 forintból is levonják a 3x 2825 forintot?
De akkor még mindig ott van, hogy hová tűnt a 31 ezer forintom??? Most ha szerződést bontok, akkor gondolom az is levonódik ebből, nem?
Én így számoltam, aztán lehet rosszúl.
Készülék: 72 ezer ft listaár ( nem tudom mennyi a törlesztője, de 3 hónap lement)
előfizetés : 21x 2825 = 59325 ft
ez együtt 131.325 ft
Namost. Akkor ebből levonódik a 31 ezer forintom, vagy azt lenyelték? Ez lenne a kérdés, illetve az, hogy jól számoltam e? Vagy még ezen felül is akarnak majd valamit? Nagyon elegem van belőlük.
"Életemben nem volt még ennyi a telefonszámlám, de kimagyarázzák valamivel mindig."
A szerződés adatai alapján fizetsz, nincs ilyen hogy "kimagyarázzák", ha annyit fizetsz, annak oka van, csak éppen nem értetted, stb
"Ebben kérnék tanácsot"
Keresd az ügyfélszolgálatot, a rendelkezésükre álló adatok alapján elmondják, mi van. Itt hiába tanácstalankodsz.
De ismerős mesélte, a Telenornál a hűség utolsó hónapjában felmondott szerződésre is 15 ezret követeltek volna, úgyhogy asszem lelkes vodás leszel még egy darabig :)
"Az előfizetés a legkisebb start csomag"
Nincs olyan, hogy start csomag. Go van, például.
"kimagyarázzák valamivel mindig."
Mit? A számlában minden ott van, nincs mit magyarázni rajta.
"nem tudom mennyi a törlesztője, de 3 hónap lement"
Taps-taps.
"asszem lelkes vodás leszel még egy darabig :)"
Az fix hogy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!