Szerintetek melyiket érdemesebb? ( több ember véleményét is várom )
Sony Xperia XZ Premium G8141
v.
Sony Xperia XA2 Ultra 64GB Dual H4233
Végülis ahogy elnéztem a kettő közti különbséget :
--->Sony Xperia XZ Premium G8141:
-proci sebessége : 2.45
- ram : 4 gb
-kamera : 19 x ( hátlapi )
-aksi : 3230 mAh
vízálló , cseppálló , porálló
---> Sony Xperia XA2 Ultra 64GB Dual H4233:
- proci seb: 2.2
- ram : 4 gb
- kamera : 23 x ( hátlapi )
- 4K -s
- akksi : 3580 mAh
Amilyen nekem most van Huawei P9 Lite
Előre is köszönöm a véleményeteket ! ( trollok és id**ta véleményeket nem kérek csak mert ahogy elnézem sok itt a f***z véleményező , tisztelet a kivételnek )
Ahogy elnézem elméletben az XA2 a procin kívül mindenben jobb..
De hát ugye ez csak leírt statisztika ,ki kellene próbálni mindkettőt élesben.
Én személyszerint Sonyt nem veszek ,mert kivétel nélkül az összesnek kiestek a gombjai (amik a hátlapon vannak) ,úgyhogy elment a kedvem tőlük.
Nemértem mitől olyan egyértelmű😄
Hátulján? Hátlapot írtam...
Sony Xperia E
Sony Xperia L
Sony Xperia M
Sony Xperia M2
Sony Xperia Sp
Amik így hirtelen eszembejutottak...
A hátlap belső részén vannak a gombok.
Ha leveszed a hátlapot és úgy nyomod be a gombokat ,akkor "kiesnek".
Neked gond van az értelmezéseddel ,ugye ?
Az oldala igen,de a HÁTLAPBAN van ,nem?
A hátlapja takarja a telefon oldalát is.
Én annyit írtam,hogy a hátlapon vannak.
Én azt L-t másfél évig használtam ,annak csak a hangerőszabályzó gombjai estek ki,X8-ról pedig egy szót sem írtam.
Eleve nem értem ,min veszekszel.
Semmi rosszat nemírtam ,csak hogy NEKEM kiestek a gombok ,és nem vennék Sony-t.
Erre te elkezdesz nekem magyarázni a hátlapról meg arról mesélsz , hogy van egy X8 meg egy L a fiókodban. Ha a fiókban van gondolom egy ideje nem használod.
Visszavehetnél kicsit ebből a patkány stílusodból ha már én normális választ adtam. Szóval az oldala nem tartozik a hátlaphoz ,mégis egyben van vele,ugye?😅
De akkor leírhatnád ,hogy SZERINTED hogyan kellett volna fogalmaznom. "A gombok az oldal elemben vannak" vagy "A gombok a telefon oldallapján találhatóak"?
Amikor hátlapot veszel ,akkor is úgy adják ,hogy oldallal együtt ,mivel ahogy te fogalmaztál "egybe van öntve" és gombok is járnak hozzá:) Kettőnk közül te vagy eltévedve ,nem én.
Meg jössz azzal,hogy nem nagyon gyártanak cserélhető burkolatút (beleköthetnék ,hogy nem a "burkolatot" szokás cserélni ,hanem az akkumulátort :) ),de ezt senki sem kérdezte.
A kérdésre válaszoltam + leírtam a személyes tapasztalatom.
Te meg belekötöttél. Hadd tudjam már jobban ,hogy mik a tapasztalataim és ne te próbálj okítani
Köszi
"beleköthetnék ,hogy nem a "burkolatot" szokás cserélni ,hanem az akkumulátort :)"
Felesleges. Vagy te nem javítod/javíttatod, ha szétbarmolod (akár a fent említett módon) a telefonodat? Nekem mindegy.
Hátlap: például - ami eleve kamu, mint már leírtam, rendeltetésszerű használat esetén ez nem forul elő, de sajnos nagy az isten állatkertje...- "A telefon oldalán található gombok adott esetben kieshetnek."
Továbbá az analógiád alapján egy épület padlójának része a plafon, a homlokzat és ki tudja még mi, amihez közvetetten kapcsolódik?
"Hadd tudjam már jobban ,hogy mik a tapasztalataim"
"Ha leveszed a hátlapot és úgy nyomod be a gombokat ,akkor "kiesnek"."
Nagyon komoly tapasztalat. Ha kinyitom a zacskót, és nyomkodom, akkor kiesik belőle a cukor. Döbbenet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!