Szia!
Én egy kis méretű, ,de tudásban nagy telefont kerestem. Az SE bejött. Az iPhone 6S tudása (2-3 eltéréssel) 5S házba csomagolva. Az 5S-hez minden kiegészítő filléres, tok, kijelzőfólia, alu keret, minden!
Tény hogy az iOS 11-re frissítéssel voltak gondok, és nem is lehetett a gyári iOS 10.*.*-ra visszalépni, de a folyamatos frissítéseknek hála most egy baromi stabil rendszer van a kicsi almán. 80 körül már tudsz venni. Mondjuk 100-120 körül meg láttam már iPhone 7-et, de ezt neked kell tudnod. Viszont ha kicsit vársz, jönni fog az SE2. Olvastam róla ezt-azt, elvileg iPhone X mintájára teli kijelzőt kap ugyan úgy a régi 5S méretű házba.
Én játszok is rajta, soha nem volt gond! Macbook is van a családban, és most tervezem iWatch vásárlását is, úgy látszik Apple hívő lettem.
Tehát szerintem megéri, a telefon tudása bőven kielégíti az átlag felhasználót, a szoftver frissítésekre még 3-4 évig biztos nem lesz gond, értékálló darab (5S még mindig 40 körül mozog).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!