Apple Iphone 5s-t megéri 2018ban vásárolni?
Figyelt kérdés
Iphone 5s vennék az alábbi használatra megfelel ?
Igazából nekem messenger,facebook,,néha pár játék futatáséra,és fotozkodássra kellene meg persze telefonálásra!
Megéri még a telefon 2018-ban ?
Mit jelent az ha már nem jön ki rá több frissítés ?
A válaszokat előre is köszönőm ! ! !
2018. márc. 18. 20:57
1/5 anonim válasza:
Mit jelent az ha már nem jön ki rá több frissítés ?
Azt jelenti, hogy nem lesz rá több frissítés. Ha kijön egy új ios verzió azt már nem kapja meg.
Nálam még egy régi 5-ös teljesít szolgàlatot. A kamera lehet akkoriban a jók között volt, de én nem érzem olyan jónak mint pl. A BB Z10-es kameráját. De hát fotózni ott a fényképezőgép.
Amúgy ha jó áron jutsz hozzá és mindenképp iPhone-t akarsz akkor jó lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor arra a felhasználásra megérné megvennem !?
2018. márc. 18. 21:04
3/5 anonim válasza:
Mivel egy 5 éves telefonról van szó, nem, nem éri meg.
4/5 anonim válasza:
Tökéletesen megéri. Nekem 5 ös van, és úgy működik, mint egy régi jó Doxa óra. Stabil, és megbízható. Igaz, én messengert nem futtatok rajt, de facet igen, és rajta van az összes pénzügyeim appjai, bankszámlák. Rajta van még a wish, online malom játék, egy csomó fénykép.
5/5 anonim válasza:
Tökéletesen jó. Bár nekem 6s-em van, de szerintem ugyanúgy gyors lesz. Facebook, messenger és fotó? Simán jó lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!