Huawei Mate 10 Pro vagy Samsung Galaxy S8?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni melyiket válasszam.
Ti melyiket javasolnátok? Indokoljátok is meg kérlek!
2018. márc. 22. 22:57
1/4 anonim válasza:
Mate 10 Pro, több ram, jobb akksi, nincs ívelt kijelző, sztereó hangszórók, brutál gyorstöltés, jobb térerő és beszéd minőség, jobb kamera, nagyobb tárhely,infra, háztól házig szerviz szolgáltatás. Plusz, tapasztalataim szerint az s8 még egy picit lomhább is, illetve laggolósabb az UI miatt.
2/4 anonim válasza:
Samsung S8.Szebb kijelző (nagyobb ppi),jobb képernyő arány,jack dugó,vezeték nélküli töltés,dex segítségével számítógépet tudsz csinálni belőle,itt is van háztól-házig szerviz,allways-on display,bővíthető tárhely,minden Samsung smart eszközökkel (tv,porszívó,klíma stb..) kompatibilis nem kell mókolgatni,letölteni semmit hozzá,nem laggol ez sem,itt is nagyon jó kamera,ízlés kérdése szerintem szebb dizájn,plussz 1év Samsung garancia,írisz szkenner.
Hírtelen ennyi.
3/4 anonim válasza:
Az S8-nak jobb a térereje.Pl mélygarázsban ahol Az S8+ nak volt térerő ott a Mate 10pro,már "haldoklott".Ezt a "beszéd mínőséget" nem értem az #1 válaszolótól,S8-on is tökéletes.Egyébként az S8-on is meg lehet csinálni,hogy sztereó legyen ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2018. márc. 24. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!