Samsung galaxy a8 vs iphone 6s?
A 6s-st 120.000 ft ért megtudnám venni
A8 pedig 130.000
Az iphonenak van valami különleges képessége? Mert a samsungnak jobb az aksi, több ram, vízálló...
Most huawei-em van, melyik a jobb? Indoklást is légyszi;)
Iphone.
Nekem 6s-em van egy eve.Meg midib gyors,sok kisegito lehetoseg van rajta,folyamatos ujitasok,nagyon jo kamera.Regen en is samsungos voltam,de mostmar mindig Iphonet fogok venni.
Iphone 6s erősebb. Antutu tesz potnszám:
Samsung galxy a8: 68000 pont
Iphone 6s: 132000 pont
Az iPhone 6S még mindig csúcskategóriának mondható, a samsung a8 csak középkategória.
Az iPhoneok kameráját is jobban szeretem, pl videózásban verhetetlenek. A kevesebb RAM-mal nem lesz probléma. Vízállóságban meg majdnem megy szinten van a 6S a 7-tel, de hivatalosan nem vízálló, ezért nem érdemes vízbe rakni :D
Samsung A8-at vennék.Gyakorlatilag minden a Samsung mellet szól.
Ahogy írtad is jobb üzemidő,vízálló,de modernebb forma,szebb kijelző,vezeték nélküli töltés,allways on display,bővíthető,gyorstöltés,jó kamera,ha Android 8 van rajta (akkor is) stabil,nem fagy,nem laggol és még lehetne sorolni.
Az Iphone 6s felett már eljárt az idő és hivatalosan is bejelentették,hogy már a Iphone-okat szoftveresen lassítsák.Android szinten egy jó középkategóriásnak felel meg semmi többnek az Iphone 6s.
Az A8 mint hardver tényleg egész jó. Sokkal nagyobb a kijelzője, cserébe 2 cm-rel hosszabb, 1 cm-rel szélesebb, de több mint 1 mm-rel vékonyabb. Android nyílt platform előnye, hogy ingyen ráhegeszthetsz játékokat, vagy azok tört verzióit millionyi kredittel.
Egy éve használok Ihone-t, Ipadet előtte azt hittem, hogy tök jók az Androidos cuccok (volt jópár telefonom,tabletem), mert nem volt mihez viszonyítanom...
Az A8 kijelzője szebb, akku ideje jobb, vízálló.
iPhone 6S processzora jóval erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!