Milyen telefonra éri meg váltani iPhone6 (64gb) -ról?
Max. összeg, amit rászánnék kb. 170e Ft.
Huawei, iPhone, Samsung ami leginkább tetszik.
*2014 óta van meg az iPhone6, szóval lassúlt az idők folyamán.
Amit itt felsoroltál, Mindegyik jó.
Huawei illetve Samsung is. IOS nekem nem kell
LG G6 is jó vagy V30
Hát ha ennyi pénzt rá tudsz szánni, akkor én ajánlom neked az S8-at, már 170k alatt is bőven hozzá lehet jutni.
Én iOS/iPhone ellenes vagyok, de attól még elismerem őket, és nem vetem meg azokat, akik azt használnak.
Az S8-ról még annyit, hogy nekem 5 hónapja van meg, és príma. Egy-egy kisebb döccenés vagy mikrolagg azért előfordul, de hát a dologhoz hozzátartozik, hogy én úgy használom, hogy Chrome-ban meg van nyitva 30-40 oldal, mellette Samsung Net-en is legalább 20, és még ezek mellett több dokumentum, alkalmazás... Szóval ez azt jelzi, hogy RAM-ból azért annál a 4 gigánál lehetne több (és tegyük hozzá, hogy a nemrég megjelent S9-be is még mindig csak ennyi került). Persze ezt a problémát simán orvosolhatnám azzal, hogy lentebb veszem a kijelző felbontását, de nem zavar, úgyhogy jó így is. Még annyi, hogy néha-néha (eddig kb. összesen 4x-5x csinálta) váratlanul újraindul, feltételezem, hogy ez is az én RAM-gyilkos használatomból adódik, de ez azért nagyon idegesítő hiba, nem ezt várná az ember egy csúcsmobiltól :-(
Sokan panaszkodtak az ujjlenyomat-olvasó elhelyezéséről, de sejtésem szerint ezek mind olyan emberek voltak, akik tuti nem használták tovább egy hétnél a telefont, én bizton állítom, hogy nem hátrányos az elhelyezése, lazán megszoktam, csukott szemmel fel tudom oldani a telefont, anélkül, hogy hozzáérnék a kamerához :-)
Szerintem iphone 7 plus-ot vegyél
De jó állapotú használtat mert az új az drágább 170 ezer ft-nál
olyan telefont vegyél amire van keret, meg amire neked igény van
huaweinek sztem szar kamerája van. és mielőtt valaki oltogatna használtam már a kameráját és az előlapi iszonyatosan homályosít. Samsungnak sztem szar az anyagkezelése bár a drágábbaknak egész jó a fizikai minősége. IPhone meg te is tudod h milyen mert azt használsz ami megéri neked abból is a 7/7+/8/8+/x mert ezekre még jó darabig jön frissítés míg a 6 6s se re már nem sokáig 6s még az ios 13 at fogja megkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!