Szerintetek melyikek a legjobb mobiltelefon márkák?
Én sosem márka szerint veszek mobilt, hanem modell szerint. Volt már Sony, LG, Motorola mobilom is. Jelenleg egy LG G6 szolgál, immár közel egy éve, eddig semmi nagyobb problémám nem volt a készülékkel.
Mindig részletesen (akár hetekig) utánanézek (teszt cikk, videó) egy adott mobilról, főleg ha csúcskategóriás, amit minimum 2 évig szeretnék használni.
Én 2015 decembertől használok egy wp lumia 435-öt.
Fekete pénteken vettem 15.000forintért. Fontos volt az ára. Amire nekem kell, arra tökéletesen tudom használni. Most is a fentebb említett készülékről írok.
Remélem, még néhány évig tudom használni! Lassan akkut kell cserélni, de ezt használom Mindenre, így hamar lemeríti a világháló. Nem érzem annyira hülyének magam, hogy vagyont fizessek ilyesmiért!! Ha cserére fog szorulni, minél olcsóbbat keresek. 40.000ft a felső határ!!!
Nekem a Samsung és ezen belül a csúcsmodellei és azért (most lehetne vitatkozni,de nem szeretnék),mert mindig előrébb jár,minden tekintetben a többi márkától.Pl.:a legjobb kijelző amit szoftverestől soha egyik teló nem fog megkapni.Lehet amoled kijelzőst kapni ami ugye a Samsung gyárt,de azt a szoftvert egyik sem kapja meg (hülye lenne a odaadni).Egy kis hasonlat..ez kb olyan,mint a Forma 1-ben a Ferrari nem fogja odaadni a csúcs motorokat a konkurenciának csak a ""ledobottakat"
Az első aki 10-es nano chip-et rakott a mobilba.Ott a kamera ami az S7 1.7 rekesz nyílású az S9 1.5-ről már ne is beszéljünk.
Köztudott,hogy hardver téren is a legjobb a Samsung.Lehetne még sorolni.Utánozni mindent lehet,de az eredetit nem fogják elérni egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!