Nagy bajban vagyok, HELP ME! Ha a mobil tudná a B20-at, akkor NEM CSAK a B3-at jeleznék ki a Cell Mapperhez hasonló detektáló programok (hanem akár a B20-at is)? A legmagasabb/legjobb frekvenciaértéket mutatják ki ezek a detektáló szoftverek?
Folyamatosan olyan készülékeket kapok netes rendeléseim során, melyeknél mindig csak a Band 3-at mutatják ki ezek a programok (1800 körüli MHz értékekkel). Velem van a baj, vagy folyton NEM eu piacos mobilokat vágnak hozzám?
Ha utóbbi, visszakérhetem a pénzemet, ha a B20 megléte létfontosságú szempont volt (erre levélben külön ki is tértem) a vásárlások során?
Nagy bajban vagy? Ez komoly? Ilyen szoveggel irsz ki egy ilyen kerdest?
Tudod ki van nagy bajban? Akinek a hazat viszi bank,akinek gyogyithatatlan betegsege van vagy akit epp kivegezni keszulnek.
Nem az ,aki allandoan szart vesz...-.-
Látom még mindig alacsony a gyakorin az a bizonyos kerítés! :DD Első, harmadik önjelölt trollocskák, ti tényleg ENNYIRE hü.lyék vagytok, vagy csak mutatjátok nagy ráérésetekben? :DD Erre azonban most nem gyengén ráfáztatok, nem tudok komolyan venni két ennyire megfontolatlan beböfögést, látszik, hogy az ég világon semmit sem értetek a témához, mert ha igen, nem írtatok volna ekkora bődületes őrültséget. Kérdés, akkor minek ír ide az egyáltalán az ilyen, ha ennyire lerí róla, hogy nincs még csak fingja sem a témához? Nyugi többiek - én sem értem. :) Azért nektek köszi,
Látom még mindig alacsony a gyakorin az a bizonyos kerítés! :DD Első, harmadik önjelölt trollocskák, ti tényleg ENNYIRE hü.lyék vagytok, vagy csak mutatjátok nagy ráérésetekben? :DD Erre azonban most nem gyengén ráfáztatok, nem tudok komolyan venni két ennyire megfontolatlan beböfögést, látszik, hogy az ég világon semmit sem értetek a témához, mert ha igen, nem írtatok volna ekkora bődületes őrültséget. Kérdés, akkor minek ír ide az egyáltalán az ilyen, ha ennyire lerí róla, hogy nincs még csak fingja sem a témához? Nyugi többiek - én sem értem. :)
"Csak" VÉGIG kellett volna olvasni a kérdést, mielőtt önmagatokat kinevettető ostobaságokat ide fröcsögtök, mert ezzel egyes-egyedül magatokat járattátok csupán le.
És ha valaki kijelentheti ezek után teljes joggal ezt, az bizony egyedül én vagyok: ÉDES ISTENEM... :DD
Kérdést nem igazán tudsz törölni.
Nem régi a kártyád?
Nemertunk a temahoz😅 te nemtudsz egy normalis telefont rendelni...
Nagyon rafazunk? 😅 Az komoly.
Tenyleg oltari nagy bajban vagy...te vagy eltevedve mindennel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!