Nem tudok venni egy játékban dolgokat. FT ért! Én a magyar telekom számlázási módot választottam, de nem tud elküldeni egy sms t. Segítsen valaki?
Figyelt kérdés
2018. márc. 17. 00:00
1/4 anonim válasza:
Nincs pénz a kártyádon, vagy az emelt díjas sms-ek küldésének lehetősége a szolgáltatónál le lett tiltva.
Ezek megakadályozzák az sms küldését.....
2/4 anonim válasza:
Ki, vagy mi nem tud sms-t küldeni?
Te nem kapsz üzenetet, vagy a telefonodról nem megy el az üzent?
3/4 anonim válasza:
Univerzális egyenleg kell a Play fizetésehéz és ha előfizus vagy, ellenőrizd, hogy vásárolhatsz-e a terhére. Minek kell az sms?
4/4 anonim válasza:
Hali
Ha még érdekel valakit. A fentiek is jók!
Én alapból paranoijás vagyok a virusokra malvetekre trojánokra, beálításoknál ki tiltottam , mindig kérdeznie kell, van hogy anyira ki lehet tiltani, h azonnal elutasítja a vásárlást.
A google playban vagy a beálításokban!
Ui: androidos gépek esetében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!