Hogy hasznosíthatnék régi telefonokat?
Kaptam 300db telefont többszáz alaplapot alkatrészt és többszáz burkolatot.
A legújjabb 2010-es. a legrégebbi 1996. sony sonyericsony ericssony alcatel nkia siemens samsung...stb
Nem tudom eldönteni hogy eladni vagy szerelést vállalni érdemeseb.
Már mindenki az okostelefonját nyomkodja ezek még az okosember korszakból származnak.
Te mit döntenél mit kezdenél egy ilyen lehetőséggel?
A legegyszerűbb megoldás, ha inkább eladod. Egy felsorolást csinálsz, beazonosítod az alkatrészeket ( ha nem címkézve adták), és a vaterán, vagy egyéb oldalon felkínálod eladásra.
Egy része biztos elmegy, de sok régi alkatrészt már nem is keresnek.
Megkérdezhetsz telefon szervízeseket is, lehet, hogy kellene neki belőle. Ár megegyezés szerint.
A fennmaradó alkatrészek felhasználási módja: méh telep, faldíszítés, vagy:
Én asztallapot díszítenék vele: Asztallapnak való anyagot (vagy egy kész asztal lapját) lecsiszolnék, semleges alapszínre lefesteném, és csinálnék köré egy pár cm magasságú keretet. Az asztal festett felületén, mintákban elhelyezném az alkatrészeket, és akril műgyantával önteném ki. Teljes kikeményedés után a keretet eltávolítanám, az éleket lekerekíteném, majd csiszoló- és polírkoronggal tükörfényesre varázsolnám. Egyedi asztal lenne....
Hé! miért pontoztatok le?
Bútorasztalos szakmám az egyik, ilyen asztalt már csináltam díszkavicsos díszítéssel.... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!