Hogy kaphatunk üres üzenetet egy olyan telefonszamtol ami nem létezik “tudtommal”?
Meg kb 2010 Ben kaptam egy SMS t . Ami csak annyiból volt fura hogy üres volt , a dátum 2019.12.31 et irt . Vagy 2019.01.01. et Már nem tudom pontosan csak annyira emlekszem hogy mondtam , szilveszter lesz .
A telefonszám amiről kuldtek valahogy így nézett ki .
72;76859
Nem konkrétan ezekből a számokból , de pontos vessző volt benne és nem állt annyi telefonszambol amennyiből altalaban áll .
Akármikor kaptam egy másik SMS t valakitől , ez az üres SMS mindig felugrott és az első helyen állt .
Akkor nem nagyon foglalkoztam vele , mondtam 2019 meg messze van . Nem foglalkoztam vele egészen most szilveszterig amikor másnap beugrott hogy én 8 éve ilyen SMS-t kaptam és mingy 2019 van .
Valakinek valami ötlet ?
Ne is törődj vele. Az a lényeg hogy megtörténhet, ha nem is mindennapos a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!