Windows Phone-ra lehet rakni/rakatni androidot? És ez mennyibe kerülne telefon szervizben?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy jelen pillanatban Nokia Lumia 735-tel rendelkezem, de már nagyon únom, hogy nincs egy normális alkalmazás ha van az pedig valami primitív koppintás, amit semmire nem lehet használni. Minden választ meg köszönök!2018. márc. 11. 21:32
2/7 bp1985 válasza:
Lehet, de semmire nem jó. A htc hd2-őn kívül nem sok olyan telefon van, amin normálisan megy más oprendszer.
3/7 anonim válasza:
Angol nyelven vannak lumiákhoz anyagok, de pont a 735-höz nem találok. Youtube oldalakon jelzik, de az ottani linkek nem működnek...
Nincs hozzá android ( legalábbis nem találtam meg ).
4/7 anonim válasza:
Válts androidra! Én is így tettem 4 év WP után.
5/7 anonim válasza:
Elméletileg rá lehet hackelni, de hogy nem fog normálisan működni, az biztos.
Vegyél egy android telefont, a WP úgyis halott.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. márc. 12. 13:37
7/7 anonim válasza:
Nekem egy két és fél éves windows phone telefonom van de már én is leakarom cserélni. Csak még nem találtam jó androidos telefont magamnak, csak nagyon drágákat. Ez a winfos meg jó lesz tartalék telefonnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!