Ha letöröltem a telefonról véletlenül a rendszert meg tudják csinálni nem drágán a szervízben?
Újratelepítik az android rendszert rajta pár ezer forintért.
Persze van olyan szerviz aki pofátlanul sokat kér érte.
Amennyiben a rendszert teljes egészében (boot, recovery, data, system...) sikerült letörölni ( Gondolom rendszert akartál rajta módosítani), akkor csak szervízben tudnak rajtad segíteni, vagy elküldik a gyártóhoz. Több 10 ezres nagyságrend is lehet a fizetési összeg, telefontól függően.
Amennyiben csak a system és data könyvtárat törölted, a recovery-ben még lehetőség van a rendszert feltenni.
Ha van mentésed a rendszerről, azt is vidd magaddal, akkor egyszerűbb lehet a telefon visszaállítása, és olcsóbban is megúszhatod.
Nem. Ha egy telefonról véletlenül törölni lehet a rendszert, akkor annak komoly hibái lehetnek, amit nem valószínű, hogy olcsón javítanak.
Normális esetben a rendszer törléséhez több műveletet is el kell végezni, teljesen tudatosan és a kockázatok tudomásulvétele után. Amennyiben ezt véletlenül el lehet végezni, ott komoly problémák lehetnek a készülékkel -alpból kinéz egy alaplapcsere...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!