Sony L1 vagy Xiaomi Redmi 5A?
Ezen a két telefonon gondolkodom. A Sonyt itt, 43 ezerért venném, viszont a Xiomit meg tudnám venni 30 ezerért máshol. De nem tudok dönteni. Sonym kétszer is volt, szerettem őket, és nagyon szép telefonok. A Xiomiről nagyon jókat hallottam, de mivel nem igazűn ismerem, bizalmatlan vagyok. Egyébként nagyjából hasonló adataik vannak, az akkumulátor kapacitás a Sonynak 2620 mAh, a Xiominak pedig 3080 mAh. Sajnos nem igazán értek hozzá, de nem tudom ez mennyit jelent.
[link] Itt az összehasonlítás, így átláthatóbb.
Ti melyiket javasolnátok?
Samsung.-Koreában.
Sony.-Japánban.
Tessék!
A Samsung egy koreai cég míg a Sony Japán.Ez nem jelenti azt hogy a telefonokat vagy más termékeiket ott is gyártják.A te telefonodat például ami egy Galaxy A5(2017) Indiában!!! gyártják míg a Sony Xperia Z3 Compactot amit már unalomig ajánlgatsz ezen az oldalon szintén kínában ahogy az általad lesz..rozott kínai telefonokat is.
Tessék!!!
Nyugi skacok, ne vitázzatok! :D
A Xiaomira esett a választás, és határozottan meg vagyok vele elégedve. Ugyan csak egy hete használom, de nagyon gyors rendszere van, a játékok is hiba nélkül mennek rajta, a képminőségről nem is beszélve.
Annyi volt a probléma, hogy az 500 forintos pepcos töltővel nem töltött rendesen, de a gyári töltővel nagyon hamar feltölti az aksit, ami egyébként nagyon sokat bír.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!