Sony Xperia Z5 vagy Xiaomi MI A1? Miért?
#3 Itt egyedül te vagy az idióta, aki nem tudom hány éves ócska Sony mobilokra akarja rábeszélni az embereket, közben meg semmit nem ért a témához.
A kérdésre válaszolva: Én már nem vennék Z5-öt, mivel a támogatottsága elég korlátozott a Xiaomival szemben. Plusz a Xiaomiban modernebb alkatrészek vannak.
Az biztos! :DD Kínai, olcsó, gagyi minőségű, megbízhatatlan, ipari hulladék szaromi.
A Sony Z sorozata nagyon jól sikerült, de már elavultak. A Z5 még teljesen használható, jó telefon.
Z1/Z1 Compact, Z3/Z3 Compact már nem ajánlott, már ma kevés a teljesítményük. De a Z5/Z5 Premium/Z5 Compact.-Ezek még ma is megállják a helyüket.
"Az amúgy is az egyik legrosszabbul sikerült, túlmelegedésre hajlamos széria."
Arról nem is beszélve, hogy Sony mobil, ami köztudottan padlófűtéssel van szerelve, amin gyárilag s*ar a termosztát, így szinte mindig forró az egész mobil.
A Sony egyre csak lejjebb halad, én is várom már évek óta a hatalmas nagy újításokat, idén bepróbálkoztak, de hatalmasat mellé lőttek az XZ2 széria dizájnjával.
Jó kérdés, a Sony azért top márka.
Lehet mégis az A1-et venném.
Most egy Xiaomi Note 4-et használok, tökéletes telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!