Ti megmernétek venni így a törlesztve levő Iphone X telefont?
Figyelt kérdés
Egy srác a mediamarktban vásárolt egy iphone x készüléket a múlthéten, 64 GB kapacitással, a lényeg viszont az, hogy 0 % os THM-re vette, és havonta törleszti. Elmondása szerint nem jött be neki az iOS, ezért visszavált androidra és most igaz kissé olcsóbban mint a többi, de el szeretné adni a telefonját. Arra gondoltam, hogy írunk egy olyan adásvételit, amiben kijelentjük, hogy letiltás vagy bármi probléma esetén visszafizeti nekem a vételárat az illető. Kinek vannak ebben tapasztalatai? Vagy ha most ő nem fizeti letiltják a telefont, ami már az enyém vagy kijön a behajtó? Vagy egy ilyen szerződés abszolút levéd?2018. márc. 9. 14:32
11/13 anonim válasza:
Ez egy bevált trükk. Ingyen megkapja, 1-2 részletet belefizet, aztán jó pénzért eladja és nyert 80%-ot. Persze nem fogja fizetni azt a telót, ami nem az övé, ez logikus.
12/13 anonim válasza:
De úgy is behajtják rajta, nem tud elbújni előle.
13/13 anonim válasza:
Én azt mondom, ha valaki kp-ra nem tud venni mondhatni gondnélkül egy ilyen mobilt, akkor ne legyen.
Ilyen dolog miatt részlethez nyúlni, hát biztos nem tenném.
Kérdésre is, hogy válaszoljak, nem mennék bele, bár kártyafüggetlen a telefon, így elég nehéz lenne letiltani, de lehet tévedek.
Ha nem tudják tiltani, akkor még akár jól is kijöhetsz belőle. De kérdem én 250 ezret kb megér egy használt mobil? Azért ekkora összegnél már hagy én bontsam ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!