Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Találkoztál már olyan emberrel...

Nikolas Kidman kérdése:

Találkoztál már olyan emberrel aki úgy szarozta az iPhone hogy volt már neki? A nemleges válasz is válasz!

Figyelt kérdés
Én nem.
2018. márc. 9. 08:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van, szerintem is nagyon szar, de még mindig kevésbé szar mint a konkurensek.
2018. márc. 9. 17:27
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Igen. Az egyik ismert forgalmazó egy vlogbejegyzésben meg is indokolta, hogy miért hagyja abba a forgalmazást, és próbál valami másból megélni.
2018. márc. 9. 17:42
 13/14 anonim ***** válasza:

így van kérdező, szerintem csukott szemmel jársz. manapság gyakorlatilag a tulajdonosok jó része elégedetlen többet között az iOS 9-10-11 óta tartó sorozatos baszakodás miatt...én az iPhone 6-osomat cseréltem le X-re...vannak jó napjaim, amikor minden tökéletes, aztán egyik pillanatról a másikra beakad valami a háttérbe, és 6 óra alatt lemerül az egész...force restart-ot már szerintem amióta megvan, legalább 15-20x kellett csinálnom...és akkor megint jó egy darabig...a héten például lezárt képernyőnél a zenelejátszó widgetje akadt be, szintén csak restart oldotta meg...ma pedig a Messenger kezdett el kilépegetni egyik pillanatról a másikra, ott a Messenger újratelepítése oldotta meg...az iPhone 6-osomat használtam 3,5 évig, iOS 9-ig egyszer sem kellett még kikapcsolnom se...szóval tessék, itt van egy sokadik olyan vélemény, aki szerint szar, pedig van is.

és Handrás szerintem nem nagyon tartozik ide, mert bár említette a sorozatos szoftveres hibákat is, de az ő problémája az egész Apple-re kivetül, innovációhiány és a már számára is elszállt árazás által, ettől még nem lett szar számára semelyik termékük, de messze nem ajánlaná olyan lelkesen és őszintén egyiket se, mint néhány éve.

2018. márc. 9. 23:22
 14/14 A kérdező kommentje:

Elég jól képben vagyok, ha semmi újat nem tudtál mondani?

Egyébként pedig köszönöm a válaszokat.

Csak kiváncsi voltam.

Az új ios tényleg szarabb, sokszor bénázik.

Az iphon6s viszont egy nagyon jó telefon szerintem.

2018. márc. 20. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!