Találkoztál már olyan emberrel aki úgy szarozta az iPhone hogy volt már neki? A nemleges válasz is válasz!
Igen. Csalódás volt a telefon. Gyorsan el lett adva (azėrt 2-3 hónap esėlyt kapott)
Nekem sem jön be a rendszer. Mondjuk csak teszteltem, nem kellene. Viszont nem is fikázom.
Magammal :D
mondjuk én nem szarozom, csak nem tagadom a hibáit
Igen, van több ismerősöm, akik andoridról váltottak. Aztán vissza is jöttek, androidos lett a következő telefonjuk, nem vált be az iPhone. A legtöbb ismerősöm az aksit sérelmezte nagyon, hogy kb wc-re is powerbankkal kell járni. Volt akinek sokszor lefagyott a készülék pl hidegebb vagy melegebb időben és le is merült 0%-ra. Ilyesmi problémájuk volt.
Nekik jobban bevált az andorid.
De persze nem egy 30-40 ezres andoridos telefonnal kell összehasonlítani. Hanem mondjuk egy s8-al vagy a legújabb huaweivel. Úgy lehet reálisan összehasonlani szerintem, ha ugyanazon az árkategórában hasonlítgatsz.
Igen, pl. magammal.
De szerintem a többi is ótvar szar, nagyon kevés típusra mondanám, hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!