Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefont szeretnék ajándékba...

Telefont szeretnék ajándékba adni 11 évesnek. Szerintetek milyet vegyek?

Figyelt kérdés
Születésnapja lesz, és szeretnék egy olyan telefont venni neki, aminek nagyobb az akkumlátora, és több memóriája van. Melyik strapabíróbb, de jól használható egy ilyen idős fiúnak?

2018. márc. 2. 12:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-) akkor redmi!
2018. márc. 2. 13:45
 12/13 anonim ***** válasza:
En ajáblanám a samsung j2 2016 egy üvegfólia és nekem nagyon strapadíro illetve egy 11évesnem szerintem tökèketes
2018. márc. 2. 17:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem akarok beleszólni, mert nem kérdezted de: Tanárként mondom, hogy tényleg függők lesznek a gyerekek, órákon is százezerszer kell rájukszólni hogy tegyék el, bár a szabályzatunkba benne van, hogy kikapcsolt állapotban lehet náluk a táskába rakva. Tényleg nem jó, és van szülő aki még mobilnetet is fizet a tizenéves fiának. Nem az a baj, hogy van, hanem, hogy nincs elég inteligenciájuk azt akkor használni amikor LEHET. Hogy még én várjak, amíg lejátsza a játékát amit elkezdett mikor mennék az órával tovább? Pfff azért gondolkodjunk már egy picit.
2018. márc. 4. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!