Pénteken vásárolt telefont vasárnap kaptam meg ajándékba. Bontatlan csomag, karcos telefon. Védőfólia nélkül? Bőv. Lent.
Azt mondta az üzletvezető, sosem jártak így..ergo hazudok. Másrészt, azzal, hogy mi átvettük, elismertük, hogy rendben van a telefon.
Mit tegyek? A 3 napból mindenképpen ki fogok mostmár futni.
Ja és azt mondta, ha karcos, miért nem vittem be szombat reggel, akkor is nyitva voltak. Az, hogy mi délután bontottuk (ajándékként ugye), az már egyéni szociális problémám. De ő elbeszélget velem, dobjak fel egy témát (ezt már gúnyolódta), de akkor sem tud vele mit kezdeni.
MIT CSINÁLJAK????mIKOR , HOVA FORDULJAK? kI ÁLL MELLETTEM?
"kI ÁLL MELLETTEM?"
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság. Weboldaluk: [link]
Írj nekik levelet vagy az e-mail címükre, vagy a saját fórumukra. Részletesen, érthetően fejtsd ki a történteket, kérd ki a véleményüket, kérdezd meg mi a teendőd, milyen lehetőségeid vannak.
"Nem tudom, a 3 napon túl lesz-e bármire lehetőség."
Ha jelezted a panaszod, onnan sínen vagy.
Akár személyesen, telefonon, email-ben vagy bármi más módon, de ilyenkor minél hamarabb jelezni kell a problémát. A bejelentéstől él a határidő.
Volt a férjem bent személyes. Vele addig jutottak, hogy mi leszedtük a védőfóliát. Férj nem volt jelen a kibontáskor, szóval el is hitte. Én délután tudtam velük beszélni telefonon, sajnos személyesen nem volt lehetőségem bemenni, akkor mondtam ezen nem volt védőfólia. Viszont való igaz, egy ragaccsal le volt zárva a doboz. De fólia nem volt a telefonon. Ekkor már azt mondták manapság nem tesznek rá fóliát. Kérdem én mennyire lehetetlen, hogy gyártáskor történt a karc? Dobozban semmiképen, mert olyan karcok vannak rajta, mintha vmin csúsztatták volna. Egyikönk telefonján sincs ilyen karcolás, pedig repkedtek ezek a telefonok zsebből ki pl. De ilyen "horzsolás" még a gyerek telefonján sincs.
Nem gond, hogy nincs írásbeli nyoma, hogy én panaszkodtam? Bár híváslitámon ott az üzlet száma, és a majd félórás beszélgetés, de ez ugye nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!