Mi a jó a Xiaomi telefonokban?
Amikor egy oldalon valaki megkérdezi, hogy szerinte az X márkától az Y model jó-e, akkor legalább 5-en odakommentelik, hogy vegyél inkább Xiaomi-t.
Én az 50-80 ezres árkategóriában mindig azt találtam, hogy specifikációjuk/tesztjeil alapján nem olyan jók, mint a hasonló árú telefonok. Mi a jó akkor bennük?
Én az 50-80 ezres árkategóriában mindig azt találtam, hogy specifikációjuk/tesztjeil alapján nem olyan jók, mint a hasonló árú telefonok.
Rosszul látod. A legtöbb modelljük jó specifikációval rendelkezik és e mellé egész jó ár szokott társulni. A miui androiddal is foglalkoznak, no meg van teljesen stock androiddal rendelkező készülékük is. Úgy összességében jó ár/érték aránnyal rendelkezik. Nyilván ezekben is van hiba és bele lehet kötni egyes részletekbe, hogy "bezzeg a másik gyártó másik modelljében bezzeg van", de ugyan úgy abba is bele lehet kötni, hogy abban meg olyan nincs ami meg ebben van.
en no vagyok es eddig mindig samsungom volt de mar untam ezert vettem 1 4xet......azot imadom a Xiaomit :)
miui sokkal jobban kezelheto mint az android
pedig sok kütyüt nem is hasznalok :)
Csak ár érték arányban jobb mint a Samsung
Azoknak szokták mondani hogy vegyenek xiaomit akik itt sírnak hogy mi kerül az iPhone ön 200ezerbe...
Akinek nincs zsetonja takarozzon addig ameddig a lóvéja engedi
A xiaomi is teljesen korrekt cucc is
Egyedi gyári appok, folyamatos hosszú idejű szoftver támogatás, a heti/havi frissítési ciklus, a gyártó által elfogadott a root.
Jó zenei hangzás fülesen.
Lte: a global verziót kell venni az támogatja a b20 frekit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!