Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi redmi 4x néha magától...

Xiaomi redmi 4x néha magától bekapcsol alvó módból. Miért?

Figyelt kérdés
2018. febr. 23. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Mert kínai, noname, megbízhatatlan, szaromi.
2018. febr. 23. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is ugyanilyen telóm van, nekem csak az ébresztés előtt 5 perccel kapcsolt be magától, máskor nem.

OFF:

#1: Nem unod még, hogy minden kérdéshez beböfögöd ezt a hülyeséget? Ha nem bízol a kínai telókban, akkor ne vegyél. De attól, hogy érvek nélkül leszarozod semmi nem fog változni.

2018. febr. 23. 20:16
 3/5 anonim válasza:
9%
Ilyen olcsó telóért. Nézd meg az Iphone X-t XDDD
2018. febr. 23. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki van kapcsolva, akkor elvileg tényleg csak az ébresztés kapcsolhatja be magától. Az, vagy az időzített ki-be kapcsolás, de ezek ugye mindig ugyanakkor. A kikapcsolt képernyőt sok minden felébresztheti.

Javaslom írd ki a magyar Xiaomis Fb csoportba is, ott elég sok hozzáértő van.

Nekem is Xiaomim van, a családtagjaim közül is néhánynak, plusz még egy csomó Xiaomi kütyü, ami nem mobil. Semmi bajom nem volt vele. A Huawei is kínai, Lenovo is, meg még egy csomó minden. Nem mintha azokkal soha nem lett volna rossz tapasztalatom.

2018. febr. 23. 20:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Kiderűlt hogy miért csinálja. Nem a teló szar (szerintem tök jó) hanem van rajta egy mozgó képernyővédő és ha az akksi nem volt beállítva takarékos üzemmódra akkor csinálta. Egyébként más márkájú pl. Samsung is csinálta ezt mint kiderűlt. Ja és senki telóját nem kell leszarozni.
2018. febr. 24. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!