Milyen telefont ajánlanátok 50-60000-ért?
Figyelt kérdés
Ideje új telefont vennem, mert a régi Samsung-om aksija már teljesen halott. Nincsenek nagy igényeim, azt leszámítva, hogy minél erősebb legyen az aksija, de közben maga a telefon ésszerű méretű legyen (elég kicsi a kezem, a nagyobb modellek nem állnak kézre). Agyonstrapálva nem lesz, elsősorban arra tartom, hogy én elérhető legyek, és hogy útközben meg tudjam nézni az e-mail-jeimet, esetleg reagáljak rájuk. Azt hallottam, hogy a Samsung A3-nak elég jó az aksija, de nem tudom, ez mennyire megbízható info, Samsungokkal már többször megszívtam, a mostani sem bírt ki soha egy teljes napot...2018. febr. 25. 17:47
1/3 anonim válasza:
Szerintem a Sony Xperia Z3 Compact jó lenne neked, mert csak 4.6-os képernyőmérettel rendelkezik.
Az akkumulátora nálam kibír 1 napot.
Email olvasásra teljesen megfelel.
2/3 anonim válasza:
Mondjuk egy Samsung A3-as.
Vagy Xiaomi 4x, note 4, vagy note 5A
Vagy egy Xiaomi A1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!