Hogyan tudnám jobban kihasználni a mobilomat?
Kevés a RAM.
A másik tárhely az nem ugyan azt a célt szolgálja, ami 8 Gb.
Ma már legalább 3 GB ram legyen benne.
A gyorsitó tárat ha törlöd ez szokott segiteni, akkor még lehet valamit kezdeni vele.
Nem, nem úgy értem, hogy a 8 GB az egy SD-kártya. Sajnos. A telefon "Tárhely" pontjában ezek szerepelnek: Belső tárhely: összes hely: 2,40 GB, elérhető: 274 MB. (Ahogy olvasom, itt "Alkalmazások, alkalmazásadatok" és "Gyorsítótárazott adatok" szerepelnek, ebből áll össze a 2,4 GB (elérhető: 274 MB)).
Aztán: "Összes hely: 11,13 GB, elérhető: 8,42 GB. Ez összeáll ezekből: Alkalmazások, alkalmazások, Képek, videók, Hang (zene, csengőhangok...), Letöltések, Gyorsítótárazott adatok, Egyéb. Szóval az én amatőr agyam szerint, mivel már itt amúgy is vannak appok, jó lenne egyből idepakolni őket, kikerülve azt a 2,4 gigányi... belső tárhelyet vagy mit. (De lehet, ez nem így működik).
És akkor pár hónapja beletettem egy "igazi" SD-kártyát, ami egyébként nudli, Összes hely: 1,81 GB (Elérhető: 1,81 GB).
Amikor az appokat (amelyiket engedi) próbálom áttenni a telefonra, akkor például ezt a nudlit fel sem kínálja, szóval oda ezért nem pakoltam eddig semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!