Frissíteni kéne a mobilomat?
Figyelt kérdés
Szóval az a problémám,hogy a telóm kiírta hogy frisstsek egy új verzióra,de mikor rákattintok a frissités gombra kiírja hogy ez egy fizetős szolgáltatás,heti 960 ft ba kerül. Hozzáértőktől kérdezem hogy mi ez? Ne mondjátok,magamtól is tudom hogy nem értek a telefonokhoz.2017. szept. 4. 13:51
1/2 anonim válasza:
az valami kéretlen alkalmazás lehet szerintem, a telefonfrissítés ingyenes szokott lenni, a beállítások-ban lehet ellenőrizni alapból, hogy elérhető-e mindig frissebb. nekem sose írta még ki, hogy fizetni kéne érte...
2/2 anonim válasza:
Ez valami mostani vírus telefonokra.
Milyen telefonod van Navon mizu vagy más ?
Volt már ilyen kérdező, de neki:
"4 vírust ír de de csak havi 960- Ft fizetèssel nyirhatom ki öket Beèpült folyamatosan tölti a playáruház játèkainak fotóit. Aksimat is meríti!Nincs semmilyen ingyenes vírusirtó?" ezt írta.
Valami kéretlen alkalmazás.
Kiprobálhatod: Eset,Kaspery vírus írtót.
Ha nem sikerűl akkor a kikapcsolás gombot megnyomod hosszan aztán a leállítás vagy újraindítás gombot hosszan nyomva 5 másodpercig előjön, hogy csökkentett űzem módban inditás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!