Hogyan lehetséges ebben az esetben az adatmentés?
A bekapcsolt telefon felhasználói megerősítést kér a pc-hez csatlakoztatva. Mivel nincs kijelző, így ez elég nehézkes, de van rá egy-két ötletem:
Szervízben ki tudják menteni az adatokat, ha nagyon fontosak és pótolhatatlanok, pénzért.
Egy kijelzőcsere is megoldja a problémát.
Amennyiben van hozzá program, lehetőség van a teljes rendszert is otg kábelen keresztül kimenteni a telefonból, Ekkor a data könyvtár és minden egyéb kimentődik (általában zip, 7z vagy img csomagok keletkeznek a kimentéskor). A mentésből már ki lehet csomagolni az adatokat. Valamennyi hozzáértés szükséges...
Amennyiben gmail fiókhoz volt csatlakoztatva, és az automatikus mentés engedélyezve volt, akkor a telefonszámok, fotók... a felhőben még megvannak.
Melyik telefonról van szó?
Szerintem a legbiztonságosabb megoldás, ha kicseréltetitek a kijelzőt. ( kék képernyő azt jelenti, hogy a telefonban elmozdult/kilazult a kijelző kábele).
Én nem használok külső eszközöket Pl. az emlegetett boxot (csak tudom, hogy létező dolog, és régebben pár infót összeszedtem róla kiváncsiságból). Szervíz boxként keress rá a neten. Több tipus van/volt, de számíthatsz egy komolyabb összegre vásárláskor. Ha jól emlékszem, használatához regisztráció is kellett, ami fizetős megoldás volt ( emlékeim szerint z3x service box volt ilyen, samsungos ). Mostanában nem hallottam felőlük, lehet, hogy abbahagyták a gyártásukat.....
Egy lehetőség a telefonból kimentésre: Wondershare Dr.Fone for Android
fizetős progi, de biztos kitalálsz hozzá valamit :-)
Közben találtam valamit:
2015, hardverapró:
Úgy néz ki, hogy ilyet max. vaterán (használtat), vagy külföldről szerezhetsz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!