Samsung galaxy s7 edge telefont ha beázott garanciába megcsinálják?
Egyszer már valaki járt így, neki leírtam az esetem.
A lényeg hogy én is megáztattam a medencében, alsó panel villogott. Bevittem t-mobilba 2 hónapos telefont amire én hülye nem kötöttem biztosítást.
Azt mondtam hogy esőben bicikliztem és beázott. Leírták hogy mi az ami nem működik, alsó panel,mikorfon,töltés stb..
Hivatkoztam erősen az ip67-es minősítésre, no meg arra hogy a vizes farmerben nem volt tovább 2 percnél mégis beázott egy olyan telefon aminek percekig kéne bírnia méter mély vízben.
1 hét múlva visszakaptam, plusz költség nélkül egy rakás listával amin az szerepelt hogy mennyi mindent cseréltek, kijelző,mikrofon,töltő,töltőkábel-adapter,hangszóró stb..
Itt vége a történetnek többet nem tettem vízbe.
Ha van biztosításod mindenképp javítják, ha nincs akkor lehet szerencséd mint nekem, hivatkozz a vízállóságra és arra hogy nem érte sok víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!