Vízbe ejtett Huawei P8 Lite Wifi probléma megoldása?
Sziasztok!
A szitu az lenne, hogy tegnap este fürdés előtt véletlen belelöktem a telefont a vízbe. Kikaptam, törölközőbe belegöngyöltem, és úgy hagytam pár percre. Tudtam használni még vagy 5 percig, aztán elsötétült a kép, és nem reagált semmire. Utána száradt még vagy 2 órán keresztül, és sikerült életre kelteni, deee a Wifi funkcióval akadt egy kis probléma.
Nem igazán szeretne bekapcsolódni, akárhogy is próbálom. Amikor az állapotsávot lehúzva a kis ikonon keresztül próbálom, akkor csak villan egyet, ha a beállításokból, akkor csak beszürkül a csúszka, és a menüből visszalépve megint kikapcsolt állapotban van.
Egy olyan dologban reménykedek, hogy a telefon olyan okos, hogy a víz és a hirtelen kikapcsolás miatt leblokkolta a Wifit, hogy ne legyen baja, amit aztán vissza lehet valahogy kapcsolni. De lehet, hogy hülyeség. :S
Vajon ezen már csak a szerviz segíthet, vagy valaki esetleg tud valami módot, amit meg lehetne próbálni, hogy újra használható legyen a telefonom Wifi funkciója?
Nagyon hálás lennék az esetleges megoldási tanácsokért! ^^ Mindent kipróbálnék amit írtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!