Dual simes okostelóknál, tehetek bele 2 sim kártyát különböző szolgáltatóktól és működik?
Pl: Teszek tehetek bele Telenóros,20-as nanó simet az egyik sim foglalatba, ezzel csatlakoznék a mobilnetre.
A másik sim foglalatba meg, T-mobilos,30-as sim kártya lenne,ezzel telefonálnék hanghívásokkal,sms küldésekkel.
Tehát így együtt múködőképes ez 2 különböző szolgáltatóval 1 dual simes okostelefonban?
Igen, működik mind kettő szolgáltató.
De nekem volt két sim-es telefonom és a 2. kártya helyen csak hivásokat lehetett bonyolitani. Mig az 1. kártya azon lehetett netezni is.
Ezt nézd meg mert nem biztos hogy igy van nálad is.
Igen.
Viszont nem mindegy, hogy "dual standby" vagy "dual active" telefonról van szó. Az első esetben egyszerre az egyik kártyát tudod használni (tehát mindkét kártya a hálózaton van, de például bejövő hívás esetén a másik addig lekapcsolódik a hálózatról, majd a hívás bontása után újból fellép), a második esetben például amíg az egyiken beszélsz, a másikon is tudsz hívást fogadni.
Szolgáltatónál vásárolt dual simes telefonnál előfordulhat, hogy az 1-es slotot csak az adott szolgáltató kártyájával tudod használni.
Az "dual standby" készülék.
(Forrás: Mobilarena)
Arra azért szerintem készűlj, hogy netezésre valószínűleg csak az 1 -es foglalat használható, bár ez nem biztos.
5-6@. Azt nem tudjátok, hogy milyen méretű sim helyezhető ebbe a két foglalatba?
Feltételezem az egyik NANO méretű! De vajon melyik?...és a másikba milyen méretű tehető?
8@. Kösz!
..és honnan tudom,hogy melyik az 1-es és melyik a 2-es sim foglalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!